Hoppa till innehåll

Full rulle

6 mars, 2014

runsalaochbotaniskaOm man bortser från trotsåldern, är två- och treåringar ganska sköna typer. Det finns så mycket mer man kan göra med den, än när de var mellan ett och två år gamla. Man kan åka på längre utflykter utan vagn och framför allt börjar de förstå så mycket mer (även om de inte alltid lyder). Det är skönt! Jag måste sätta upp en bild, som jag haft i mobilen. Den är från förra helgen, när jag jobbade och ungarna var med fammo och faffa. Dessa tog med kidsen till Runsala och Botaniska trädgården och hade picknick. Jag blev glad i hela kroppen när jag fick bilden! Man känner sig lite skyldig när man jobbar och inte kan göra nåt med barnen, jag vet ju att de lediga dagarna är viktiga för dem.

franmars2013Idag kollade jag på bilder från mars ifjol. Den här bilden är från vår gård, en dag då vi trotsade snöyran och gick ut i alla fall.  Det var lite annorlunda väder!

vidminsida3Jag trodde vi hade sluppit magsjukan, men fel hade jag. Igår däckade jag totalt och var sängliggande hela dagen. Det är tur att twinsen redan haft det här (och jag hoppas det inte kommer tillbaka, i alla fall inte på ett långt tag!), för Isaac ville vara vid min sida hela tiden. Både han och Milja var mycket medveten om att fråga ”kommer det kläk? Du kan kläkas i lilla bunken” och hänvisade mig till toaletten, fast jag talade om att det var nog var slut på det nu. Mina små finingar, sådär borde man vara som vuxen också, lika omtänksam.

detharkaosett

nallebadd
detharkaoesett
marstulpanerFörutom det har det varit smått kaotiskt och jätterörigt. Jag har inte orkat städa, förrän idag. Tvätten och disken är undanplockad och jag har en dag kvar att jobba innan en ledig helg. Tulpanerna har blommat så fina i köket, men börjar ha blommat ut. Snöstorm väntas till helgen, samtidigt som det ska bli 10 plusgrader i Åbo nästa vecka. Vilken knasig vår! Jag hoppas alla små blommor som redan sticker upp, inte dör bort. Våren ska ju inte komma riktigt än!

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: