Hoppa till innehåll

Scones och koftor

23 april, 2012

Sånt man kan göra en regnig dag, förutom att klättra i soffor:

Baka stora scones. Eller små om man vill. Receptet tog jag från Tasteline, jag tycker deras sida är så bra. Speciellt den där grejen där man kan skriva in vad man har hemma, så föreslår de recept.

Ta fram William gamla kläder (tröjan som Isaac har) och kocka med ungarna. Vi lagar lax, grönsaker och potatis. Det mesta går ner, men det blev svårt när jag tog fram mina hemlagade scones, för då dög bara det!

Dagens fråga!

Ni som har följt min blogg, vet ju att twinsen älskar vindruvor, makaroner, bröd och korv. Idag hade jag vindruvor och mitt eget bröd samtidigt. Vad tror du?

Man måste inte gå ut alla dagar, inte när det ösregnar och är supergrått (fast det hade kanske varit bra i alla fall…). Nu har jag i alla fall fått en partner in crime! Milja gillar Charlie och Lola, fast killarna verkar tycka det är ”sådär”. W har gillat det lite mer när han blivit äldre, men inte särskilt mycket ändå. Men Milja, hon gillar allt med figurer, gubbar, djur och sånt!

Jag har stickat klart en liten kofta. Fast knapparna fattas. Det är ett ganska skönt problem, för då ”måste” jag gå till Lankabaari. ^_^ Det gick på under en vecka, wohoo! Fast den är ju rätt liten och en och sån där ”trä utanpå-kofta”.
Garn: BC Garn Semilla, ekologisk ull
Stickor: Rundstickor och strumpstickor, båda i nr 4.

Så kanske man hinner med vissa saker ändå, speciellt när klättriga ungar tar ut sig och sover två timmar på eftermiddagen.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: