Hoppa till innehåll

Upp i soffan

23 april, 2012

Jag hinner inte med. Inte med så mycket alls. Det är bara klättra, klättra och ramla falla, torka mat, laga mat och ni-vet-ju-redan-allt-det-där, medan regnet öser ner utanför och Mika är sjuk. Just nu har jag barrikaderat soffan med tv-bordet, elementen med babysitters (för att inte bankadet ska höras i hela huset) och det ligger leksaker överallt. Jag vet att det ska vara såhär ”i nåt år framöver” nu, men det känns bara väldigt, väldigt länge just nu. Man ska ju leva under tiden också.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: