Hoppa till innehåll

Sjusovarna och koftstart

18 april, 2012

Inatt var det vitt på taken och soptunnorna. Det snöar och blåser, även här nere i Finlands västra hörn. Hos oss smälter snön däremot relativt snabbt, men ändå. Jag tänker på små blommor och knoppar och hoppas de överlever den kalla vårvintern.

Just den här morgonen sov hela familjen till lite över åtta. Ja, förutom att det var en vällingstund vid halv sex. William missade en dagisutflykt, men var inte alls ledsen över det. Istället målade vi och pysslade och tar en kortare dagisdag.

Jag har gjort ett nytt försök med Petra O:s Lilla koftan. Den förra jag försökte göra blev helt fel. Jag lyckades inte göra ökningarna rätt, så den blev konstig. Igår grävde jag fram samma garn ( Semilla, ekoull) och gör ett nytt försök!

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 18 april, 2012 08:35

    Åh, den koftan försökte jag också med tidigare, men har lagt åt sidan till förmån för andra projekt. Blev för mycket räknande för min del men kanske jag hittar tillbaka till den igen 😉

    • 18 april, 2012 08:40

      Jag är SÅ förvånad! Jag har fått allt rätt hittills! Jag fattar ingenting. Har dock räknat oftare än förra gången och gjort bättre ökningar (jag ökade genom att först sticka i främre masköglan, sen bakre och det underlättade mycket. Då såg man direkt vad och var man hade gjort nåt). Nu känns den som en ren fröjd att sticka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: