Hoppa till innehåll

Jag skulle bara

18 april, 2012

Hemma hos familjen Meck&Pryl finns en alltid en massa mackapärer, mojänger och miljuxer. Man vet aldrig vad man kan hitta.

Under datorbordet kanske? 

– Oh don’t mind me! Jag skulle bara kolla lite på datorsladdarna och krypa över dina lådor, mamma!

I små baljor:

– Åh, jag skulle bara se om jag fick plats bland leksakerna. Det fick jag, men nu kommer jag inte bort härifrån! Mammaaa!

Nu drar ungarna ner Quantum Thief ur bokhyllan. Det är tung litteratur, bokstavligen. Kanske dags att gå ut i slasket med de två röjarna? 😀

 

Annons
2 kommentarer leave one →
 1. 18 april, 2012 02:17

  Önskar dig stärkande tankar som ”motorisk träning är otroligt bra för kommande utvecklingsskeden”, ”barn som är nyfikna blir kloka”, ”erfarenhet är en livets skola” och andra snusförnuftiga slutsatser. Kanske, kanske kan jag förstå hur det är att ha två, för jag har en kille som hade motor för två, men han var ju i och för sig bara på en plats i gången:)

  Det kan bli lite jobbigt om barnen är smarta 🙂

  • 18 april, 2012 08:38

   Det är inte så ”bara” att ha ett barn, märkte jag bittert med W. Sen är ju twinsen ”barn nummer två”, så man har en viss vana och man vet att det här klätterskedet har nån ände och att de faktiskt blir riktigt roliga personer att umgås med, men det tar ett tag. 😀
   Tack. Det är bra att de klättrar, för tänk om de inte utvecklades som vanligt? Men visst är det lite jobbigt också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: