Hoppa till innehåll

Fyra år!

21 mars, 2015

Idag har tvillingarna funnits hos oss i fyra år! Tänk, fyra år! Det är helt sjukt! För en vuxen händer inte så himla mycket på fyra år, men för ett barn innebär det att man går från födsel till en hel individ! Vilken grej liksom.

Egentligen – egentligen – ville twinsen ha ett barnkalas. Det blev inte av eftersom inbjudning blev sena och jag jobbar 07-15 båda dagarna under helgen. Fina fammo ställde upp och bakade tårta och ungarna hade själv varit med och gjort fyllning och dekorationer! Och vet ni vad det coola var? Twinsen hade väntat på mig hela dagen. De frågade visserligen efter sina paket, men åt varken kaka, godis eller öppnade paket innan jag kom hem, vid halv fyra-tiden. Jag är så imponerad (i smyg vill jag bli lika duktig som jag manar mina barn att bli! :D)!

twinsen2ar

Tänk att dom var såhär små för två år sedan. Och vem var vem? Fammo tog i alla fall fel på dem, tihi! Och William hade inte ens glasögon på den tiden, även om han antagligen skulle ha behövt dem redan då.

4ar_1

Idag är det ingen som misstar den ena för den andra. De har växt till två separata individer, som leker mycket tillsammans, men också har väldigt olika intressen. Milja älskar rosa, Barbie, djur, söta saker, kläder och täcken. Isaac älskar Transformers (som sin mor), Angry Birds och lava.

En sak har de däremot gemensamt och det är att de älskar spel! Speciellt Super Mario och c:o och Kirby. Det hela började med att vi skaffade Kirby Triple Deluxe till Nintedo 3DS:en och då ville alla spela! Vilken skön grej för en gamerfamilj som vi! Vi har ett intresse som hela familjen delar!

4ar_8
4_ar7

 

Därför bestod hälften av gåvorna av Nintendosaker. Milja fick en mjuk Yoshi och Isaac en liten Bowser och en ”Mario med svans”. Ni borde ha varit med den där gången vi tog dem med till Viihdepysäkki. Herregud, de löpte amok. ”Mamma, kollaaaa! En Bowser! Och Tlansforlmels! Kolla en liten Josji och en stor! Jag vill ha den dääääär!” sa alla i kör. Nåja, äpplet faller väl inte så långt ifrån trädet och man ska vara glad så länge det duger med såna här enkla saker.

4ar_5

Hur vi än gör och beräknar, blir det mer saker än vi hade tänkt. Å andra sidan blev det också lite kläder och lakan och sånt som man faktiskt också behöver.

miljis_jr

Musteri Pirjo hade köpt en rosa dress med kjol och tröja åt Milja och hon insisterade på att få sova i den!

milja4
4_ar3

 

Vad skulle vi ha gjort om ni inte fanns, mina vackra tvillingar? Och William också för den delen? Ni alla tillför oss stor glädje och har fått mig att förstå hur jag ska bortprioritera mig själv på ett nytt sätt. Jag gör inte alltid det, jag är ganska självisk mellan varven, men för ett antal år sedan skulle det ha varit mycket svårt att låta någon annan vinna över mig. Bli bättre, prestera bättre. Allt det är har släppt och det är såååå skönt. Jag får vara sämre, för jag duger så bra ändå! Tack älskade barn för att ni finns och grattis på fyraårsdagen!

Annons
5 kommentarer leave one →
 1. 21 mars, 2015 10:20

  Åh vad fina bilder du lägger upp! Vilken underbar födelsedag för de små. Grattis till dem 😀

 2. 21 mars, 2015 10:21

  Tänk vad tiden går, Grattis till Milja och Isaac och hela familjen! ❤

 3. Siv permalink
  23 mars, 2015 12:34

  Grattis Milja och Isaac!
  (Andreas hälsar också, han såg Instagrambilden igår och konstaterade ”nu är de bara två år mindre än jag!)

  • 24 mars, 2015 12:12

   Tack! Ja tänk att han är så stor redan också! 😀

 4. Barbro permalink
  23 mars, 2015 02:50

  Försenat Grattis också från mig.Vilka vackra bruna ögon Milja har och vilken harmonisk familj ni verkar vara.Lycka till i fortsättningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: