Hoppa till innehåll

Inte utan mina tankar

10 november, 2014

Jag skriver, därför är jag. Jag grunnar på tusen idéer, men inte just nu. Det finns en tid och plats för allt. Just nu skriver jag ner alla mina tankar i en fysisk dagbok.

Det är tankar för stora för att ventilera offentligt. För privata för alla öron. För ledsna för att diskuteras öppet. Jag jobbar, sover, knaprar medicin. Vill inte ha tillbaka mina panikattacker.

Ungarna är vackra och galna. Isaac sover med en miniräknare eftersom det är hans telefon. Milja drömmer antagligen om sin ”lycklig-dans”, som hon senast ville dansa en soligt dag. William planerar nya hus i Minecraft och har lärt sig läsa korta meningar.

Jag bara är. Och jag saknar. Och gråter en del. Virkar och stickar och väver in mina tankar maskorna.

IMG_3321.JPG

Annons
5 kommentarer leave one →
 1. 11 november, 2014 11:15

  Kramar till dig, Bitte ❤

 2. en hemmamamma permalink
  12 november, 2014 08:13

  Jag saknar dina inlägg men alla har rätt att ha ett privatliv och jag är glad att du trots allt skriver. För den som bäst bearbetar sina känslor genom att skriva är det viktigt att ha tid att sitta ner och skriva av sig mellan varven. Om det sedan skrivs offentligt eller inte det avgör situationen. Huvudsaken är att man själv får lätta på trycket. Kram.

  • 29 november, 2014 08:06

   Tack!
   Jag gillar min blogg, men orkar inte sätta mig ner och skriva lika ofta. Jag somnar halv tio vissa kvällar mellan tvillingarna och går upp halv sju. Jag somnar, äter, jobbar, städar och lagar mat. Så är det just nu.

 3. 25 november, 2014 10:51

  Det finns en utmaning åt dig hos mig. Känn ingen press 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: