Hoppa till innehåll

Två gånger tvillingar

13 april, 2014

Ett tag idag lade jag mig bara ner och stängde dörren till sovrummet. Trots att vi hade haft den stora lyxen av en sovmorgon, vevade ungarna på helt hysteriskt mycket idag. Hur kan tre barn låta så mycket? Kan man bli vräkt för att ens barn härjar för mycket i lägenheten? De gör inget dumt, förutom att de bråkar om saker ibland, men de låter så ofantligt mycket. Det hoppas i soffor, det är leksaker överallt, vi borde städa och jag orkar inte, man tar lite i taget. Twinsen bråkar om vems tur det är att trycka på en knapp eller jagar upp varandra och rusar runt i lägenheten och kastar sig mot rutschkanan så det knakar, medan man undrar hur man ska överleva allt det här i x antal år till.

Sen går det rätt bra ändå. På eftermiddagen hälsade vi på Sixten och Maria, som också har twins, men lite äldre. Deras M och F är fem år gamla och det var jättekul att träffas! Ungarna synkade direkt, William och F lekte att de gjorde mat och strök kläder (what the…! haha, du får gärna fortsätta hemma W!) var vilda och busade, men ingen mer än den andra. Sen fick vi gå ut, alla (barn) blev så vilda och glada och började klättra på sängarna. Jag är fortfarande lite impad över era sängar, Maria, skulle gärna vilja ha såna åt twinsen! Får väl leta i Vörå, haha!

William är den som inte haft så bra balanssinne, han har inte lärt sig att cykla och han har inte tålamod heller. Men så fick han prova en Puky. Vilken bra grej! Jag fattar att Eva och c:o säljer så många – de är ju döbra! Det kan hända vi hamnar att lägga in en beställning, för båda killarna hos oss var jättefrälsta. Isaac fattade direkt och William hittade balansen efter ett litet tag. Jag vill också ha! Varför finns det inte sparkcyklar för vuxna? 😀

Tack för skorna, Isaac blev jätteförtjust i F:s gamla röda, de är ju fina! Jag gissar att han kommer att vilja ha dem till dagis imorron!

hihi1

hih3

hih4

hih6

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: