Hoppa till innehåll

En hälsning

12 april, 2014

Jag hade tänkt skriva ett fint inlägg om barn och språkutveckling, efter ett givande föräldramöte på dagis för ett par dagar sedan. Men jag suger vidare på den karamellen och tar det lugnt ikväll. Jag har ett par tunga veckor framför mig; jag slutar klockan 22 varje kväll jag är i jobb. Det är ganska maffigt när det är så många kvällar i rad. Men påsken är ledig och morgondagen är ledig, då hinner jag i alla fall vara med och se ungarna. 🙂

litelekasanden

lillemiljas
grattispappaDen här veckan har min egen familj (heimheim-varianten) varit i Ruka och jag har tänkt mycket på er. Vi här i Åbo skickar ett stort fång med våriga krokusar till dig pappa, som fyller år imorron! Hipp, hipp, hurra, jag är så glad att du finns med oss! Varje år är en vinst, med tanke på allt du gick igenom. Att du finns, är något fantastiskt. Jag är tacksam gentemot alla forskare som fått fram så mycket bot mot cancer och trixande med stamceller. Tack livet.

Ett stort fång vill vi skicka,
även om vi inte postlådan kan pricka.
Stora armar och små,
alla vill dig krama så!
Vi kan inte ses än,
men kanske nu till sommaren.

Grattis pappa och moffa! 😀

Hälsn, den lite trötta och jobbande dootern och heila kånkarånka.

 

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: