Hoppa till innehåll

Mån… näe, söndag!

6 april, 2014

Jag har fått övertala mig själv om att det faktiskt är SÖNdag idag och inte måndag. När man själv jobbar på en söndag och arbetsveckan fortsätter, känns allting knasigt. Även om sjukhuskorridorerna har varit ganska tomma idag, har vår avdelning varit full med jobb, operationer är det inte slut på. Dessutom ser vi inte dagsljus inne från arbetsutrymmena, så jag förstår de som säger att dygn och årstider flyter ihop när man jobbar både morgon- och kvällspass.

Ungarna har varit så glada, William har fått en ny cykel (tack snälla, snälla fammo och faffa och speceillt händiga faffa som satte ihop den) och jag har fått en dotter som uppenbarligen inte är bara pappas flicka längre.

– MAAMMMAAAA! ropar hon och springer i min famn, när jag kommer hem. Jag har saknat då så mucket! Lilla mamma, min lilla gurka! Sen klappar hon mig i ansiktet och stryker med händerna på mina kinder, hon klappar mig som om jag vore en liten hund och stryker ut mina små rynkor. Hur kan man vara så söt och så envis som en Milja? Hon är så väldigt lik Lotta på Bråkmakargatan ibland, men så otroligt charmig. (och nån dag kanske, kanske jag får fläta hennes hår också).

litenyttikoketDagens rea:

Hissgardiner från Jotex. 7,90, resp. 5,90 styck (fast gånger två, vi har två breda fönster i vårt kök)! Jee! Vilken ska jag sätta upp först? Lite flaggor eller kanske lite sköna koppar?
kommerdufammoDagens twins, som väntade på fammo.

Och tänk, hon råkade faktiskt komma när de ropade och väntade!

Annons
One Comment leave one →
  1. Fammo permalink
    7 april, 2014 08:20

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: