Hoppa till innehåll

Vårlängtan och sång

18 mars, 2014

Ikväll har jag fyllt lungorna, själen och anden med musik och körsång! Va skönt det var, fast det kändes som om man fortfarande hade rost i rören efter förkylningarna. Vilken kick det ger att sjunga och vad glad jag är över musik i alla former! Det hjälper ju också att man har roliga körvänner och roligt på övningen. Sen sjunger vi faktiskt riktigt bra också, har jag fått höra! Tack!

vartprogrambalbJag fick äntligen se hur vårt program såg ut också, det som jag pillade ihop till vår förra konsert. Själva konserten missade jag i och med att jag var sjuk, men programbladet blev lyckat – som jag hade tänkt det! Det är knepigt med trycksaker när man är hobbydesigner, men jag fick tips från tryckeriet, så de får lite smygreklam av mig här. Tack Juvenes print, det blev jättebra!

Jag jobbar, fixar, trixar och somnar. Fast jag somnar inte på jobbet. Det tar däremot emot en smula att gå upp 05.20. Blä, va tidigt det är! Tur att jag inte har sjumornar hela tiden. Det känns också som att jag börjar få kläm på saker på jobbet, jag är inte helt lost i deras datasystem, jag kan jobba lite självständigare och är mer trygg i det jag gör. Det känns ofantligt bra och jag är så glad för det! Det känns också som att jag är i rätt bransch, jobbet känns givande och jag har bra arbetskamrater. Det är lyxigt att kunna gå och äta i matsalen och få en lunch för ungeför 4,50.

lindez_roing

Ringar! ❤ (får ju inte ha några alls i jobbet, men jag brukar passa på att ha en massa när jag är ledig och om jag går nånstans)
lindez_bvlad kommersbart_bat denvitatrojan
Fast det är kallt har jag fått en massa vårkänslor. Jag kollade lite på kläder vid Lindex, Bikbok och GinaTricot idag. Åh, va mycket fint vid Lindex, klänningar och toppar (Kate Hudson-kollektionen) och jag tänkte på strandliv, båtliv, sommar och gräs! Vissa av bilderna finns inte på nätet än, så jag fick låna lite temporära sådana. Den där vita tröjan, fast i svart fanns där. Det syns inte så bra på bilden, men den har genomskinliga mönster på ärmarna, ovanför armbågen. Så snyggt! Helst i svart!

varas_Abo1

abo_varenlvall
varen_Abo223Än är det inte vår, men ljuset kommer och solen värmer. Här kommer lite vykort från fina Åbo, en kväll mitt i mars.

I sängarna ligger mina små fina troll och snusar sakta. Små andetag, i en stor stad. Tänk att jag har tre barn och vad stora de har blivit. Jag undrar fortfarande var de kom ifrån. Och vilken tur att man inte behöver sköta andras tvillingar, det skulle jag aldrig klara av! 😉

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: