Hoppa till innehåll

Vardagen

15 mars, 2014

Ledigt veckoslut – utan feber eller magsjuka, ”bara” lite hosta. Jösses så skönt! Fast Milja hade fortfarande hög feber inatt, så man undrar ju när det här ska ta slut. Snart, hoppas vi, och tycker det är skönt att twinsen fyller år först nästa helg.

Jag stryker kläder, lagar mat, vi spelar alldeles för mycket spel och ser på TV, även om Mika var ute med killarna i blötsnön idag. Yes, i alla fall ute en gång. Jag jobbar kväll och morgon (inte natt ännu, thank god). Kämpar med nya och åter nya instrument eller uppsättningar av dem på jobbet. Det svåra är att koda instrumenten rätt, det är inte som tidigare, på de ställen där jag var på praktik, eftersom man inte använde nåt datasystem där. Här ska varje sak ha en kod och du måste veta vad alla instrument heter. Plus att de kallas olika på olika avdelningar.

På det ställe där jag är nu, är det fortfarande lite rörigt. Vi handhar ju alla instrument från hela TYKS och dessutom från bland annat Reso sjukhus, det är helt nytt. De har ännu inte rätt koder på sina instrument och de har annorlunda uppsättningar eller sammansättningar av ”korgarna”, som de kallas. Och det kommer lådvis och åter lådvis med instrument på dagarna, självklart utan beställning, så man får göra precis allt från början för att det ska bli rätt. Håh. Inte konstigt att jag drömmer att jag sorterar och läser streckkoder, även i sömnen.

Kameran är tom, men mobilen har lite knäpp(t)a bilder. Jag hittade ett bortsprunget linsskydd på botten av Legolådan idag, när jag satt och försökte få ungarna att samsas och inte bara se på tv. Det lönar sig att gräva djupt.

litesnooon_15_mars

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: