Hoppa till innehåll

Sjukstuga

12 mars, 2014

Nää-ä, alltså nää!

Den här vårvinterns influensa är hemsk! Den börjar med magsjuka, övergår till hög feber och sen kulminerar det hela i tidernas förkylning med slem och slem och SLEM!

En dag hann Isaac vara på dagis, han var frisk innan, men så kom alltså flunssan till honom ikväll också. Hög feber och matt pojke. Och Milja ville absolut inte bajsa. Hon har väl nån typ av förstoppning, även om det kom ut lite grann. Självklart har vi inte det där arma lavenemanget hemma nu heller. Vi testade lite med barnolja och supp, men hon bara stod och grät och ville vara ifred, försökte göra sitt. Stackars barn, det river i min själ.

William har varit hemma med mig, jag försökte vila lite för att jag verkligen måste jobba imorron och han pratade med mig heeeela tiden. Mamma hit och mamma dit. Kolla den här videon, kolla den där banan, kan du klara den här banan, får jag spela på din telefon? Kom hit! När ska vi äta? Var är mina byxor? Jag går på vessa nu? Hörde du säkert? Jag går nu!

Alltså huh huh. Det är lugnt på jobbet. Fast jag skulle få mera frid i själen om ungarna skulle bli friska nån gång. Snälla våren, kom på riktigt nån gång!

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: