Hoppa till innehåll

Sömnbristen

12 februari, 2014

Min kamera gapar tom. Inga bilder. Däremot rekommenderar jag den här videon, den är SÅ beskrivande!

Jag trodde mina öron skulle ramla av ikväll. Hur kan tvååringar få ur sig så mycket ljud? Den ena vill inte bajsa, den andra vägrar pottan. Det är så smetigt och äckligt (och dyrt) med blöjor att det börjar bli dags att avveckla dem på riktigt. Blä! Och det är gråt, gråt, SKRiiiiiiiiiIIIIk över saft, över saft man inte får klockan 06 på morgonen, över kläder eller nåt annat som går fel. Kan man bli döv av barnskrik? Man sätter sig vid middagsbordet och en skriker över att hen inte vill äta och de andra försöker uthärda skriket och försöka äta, medan vi suckar. Och ropar. För att man tappar humöret, när natten varit alltför kort, det är för trångt i sängen med två twins som ändå inte sover, utan snorar, rullar runt, rullar på varandra och på oss, vaknar, gråter – och man undrar om de är 3 månader eller snart 3 år.

Suuuck. Hoppas på en bättre natt.

Förresten hade Isaac ingen urinvägsinfektion. Han hade bara för hårt bajs och svårt att få ut det. Det är hela tiden någon som har ont i rumpan eller magen eller benen (litet sår på liten tjej, det gör såååå ont, fast det redan är läkt) och man vet inte om det är hunger eller förstoppning eller både ock som spökar eller bara ”tyck-synd-om-mig, jag-behöver-en-kram”. Giv mig styrka.

Dagens sexåring:

– Pojkar har mycket mera kropp på framstjärten än på bakstjärten. Och vet du vad Z sa? Att flickor har klippt av sin snopp, men så äääär det ju inte! (fniss fniss)

Annons
4 kommentarer leave one →
 1. Erica permalink
  12 februari, 2014 10:03

  Kanske dags att sova i egen säng för twinsen? Hela natten menar jag.Men då måste man nog öva det på en helg för det lär bli mycket föra tillbaka i egen säng spring! Men då sku ni säkert sova bättre…kanske.:)

  • 13 februari, 2014 10:00

   Det är det. Vi ska göra om ett rum som ska bli deras och i och med det blir det förhoppningsvis lite mer spännande att sova i egna rummet.

 2. 12 februari, 2014 11:16

  Den där var bara för rolig, överdriven förstås men nog med en gnutta sanning. Tror definitivt int att allting är så gullegulligt och fint som endel bloggar vill ge sken av. Det är helt enkelt int mänskligt. Samma gäller dessa inredningsbloggar. Får lite ångest av såna och av inredningstidningar. Så jag följer kanske tre och tidningarna lämnar jag nog på hyllan. Hade helt pippi på inr.tidn. en tid, men började må dåligt av dom då jag int helt enkelt orkade med mitt hem och så är dom ju så fasligt dyra också.

  • 13 februari, 2014 09:59

   Ja, självklart väldigt överdriven, men så blir det ju alltid när man ska få fram saker.
   Åh, det kan jag förstå. Man borde satsa all sin tid och sina pengar på det då också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: