Hoppa till innehåll

Watson och löpning

9 januari, 2014

Nämen kolla vilken cool grej jag hämtade på Posten idag! En mini-digibox! Eller vad ska man kalla den?

watsontestDet är i alla fall en grej jag fick via Buzzador, en tv-sticka, säger de. Man stoppar den i TVn och den spelar in alla program två veckor bakåt på alla grundkanaler! Dessutom fick alla testare i kampanjen tre filmer gratis (vi hinner knappast se mer under en månad  – eller kanske man skulle försöka satsa mer på det nu, när man kan?), resten får man i så fall betala för själv. Till skillnad från t.ex. Netflix spelar den här in (som ReTV man hade i Jeppis, minns jag).

watsontest2I Watson kan också lägga till egna kanaler (antagligen de svenska, som vi har haft) men i så fall kostar det lite mer. Annars kostar tjänsten 9,90 i månaden och själva stickan kan man beställa. Nu tackar vi och bockar mot Buzzador och tycker att det här är perfekt! Wili har visat intresse för gamla avsnitt av LasseMajas detektivbyrå och nu kan han se den på sin egen lilla pad eller i tvn. Jag har bara sett att det kommer repriser sent på natten, vilket annars inte skulle funka. Yay!

Nu ska jag bara orka plugga in den och installera, så att den börjar spela in, stickgrejen.

farggrannlopningSom kontrast till soffhänget: Dagens färgglada springbild. Jag är trött i benen! Testade mina nya, jättelätta skor för första gången. Arma assymetriska kropp, vad det tar på att springa rätt, när man är van med pronationsstöd. Fast vem vet, det kanske stärker min felfot, den som jag alltid vill ”slänga lite extra med”. Annars får jag ersätta bottnen i skorna med såna där löstagbara stöd, har redan kollat på dem. 4,2 km. Måste komma igång igen – och orka hålla på, i alla fall lite.

Man vet att det finns en smula löparglädje kvar i den här sladdriga mammakroppen, när man lägger till en extra uppförbacke i slutet av löprundan. Saknar dig Jennie, skulle behöva dig som löpkaveri!

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. Fammo permalink
    10 januari, 2014 10:19

    Varifrån tar du all energi ifrån!

    • 10 januari, 2014 10:32

      När man är igång med annat brukar det gå bättre, av bara farten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: