Hoppa till innehåll

Dan för dan före dopparedan

23 december, 2013

Ut med det gamla och in med det nya, har varit mitt motto de senaste dagarna. Vi har slängt papper, burkar, glas och metall och annat skräp, en riktig julstädning med andra ord. Jag har städat undan kassar och kartonger, lagom innan de stora containrarna fylls med julklappsrester. Köket fick nytt liv och lite mer andningsrum. Jag har till och med städat i mobilen och tömt den på nästan 1000 bilder, eftersom utrymmet började ta slut.

tamarin4Vi handlade julklappar åt kidsen, medan de var hos fammo och faffa. Tog en paus och gick på en middag till Tamarin efteråt. Gott! Men hur väljer man från en meny med så långa liknande rätter? 😀 Vi åt grön och gul currygryta. Det bästa med Tamarin är att man kan gör alla rätter vegetariska eller välja det kött man vill ha, eller fisk. Coolt. Det här blev samtidigt min födelsedagsmiddag, det var ju lyckat!

soetnose3f
hhyr4 vildtiwnsenTwinsen är vilda som rebelliska vildvittror. De ritar på Williams bordslampa, de kör HÅRT med sopbilar och bussar på golvet i hela lägenheten, de vägrar ha kläder (speciellt byxor och pyjamasar) i omgångar, de vill absolut inte äta och verkligen inte sova! Nej, nej, halv elva kan de somna, på sin höjd! Vi borde antingen korta ner dagsömnen ännu mer, eller snart ta bort den, för de vill ändå upp lite före åtta.

Det tar två timmar att lägga dem på kvällar och det är så frustrerande att ligga och vänta på att nån ska somna, sparka färdigt, vända kudden, be om vatten, gå upp och kissa, vända kudden igen och rulla runt, runt.

sockstickandet1Ibland hinner jag med lite sockstickning. Vad passar väl bättre när det är ett sånt här väder? Fy för stormar och rusk! Inför den 23 och 24 december har man lovat hårda vindar, regnskurar och flera plusgrader. Ge oss vinter!

Isaac hittade sin snöspade hos fammo och frågar gång på gång efter ”lumitöita”. Jag förstår deras längtan! Nu ska jag slå in julklappar under kvällens sena timmar och så får vi hitta på nåt roligt inomhusgöra till imorron.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: