Hoppa till innehåll

På resa

17 november, 2013

Hallå bloggen!

Ja, jag lever! Just nu befinner jag mig fortfarande i Uppsala efter en galet rolig och givande helg. Vi har haft konsert i Baptistkyrkan här igår, tillsammans med Munviga och nystartade Uppsala manskör. Jag har också träffat en vän, Tess, som jag jobbade med förut. Tack vännen, det är så kul att ses, även om det blir vartannat eller vart tredje år. ❤

Ikväll går båten hem, ett buffébord (med julmat!) väntar oss på båten och vi är trötta och glada. Jag hann också titta in till den anrika garnaffärer Yll o Tyll, det var skoj! Imorron är det skoldag igen, jag kommer i hamn 07.35 och skolan början 8.15. Det är ett spännande liv vi lever! 😉 Jag läste att det har stormat i Finland. Vi har klarat oss bra här i Sverige. Båtresorna var lugna också, vi hade ju Grace på hitvägen.

Men hur kul det än är att vara i det land där alla pratar ens modersmål, ska det bli fetbra att komma hem igen. Eget wi-fi, egna barn, egna sängen! Och då blir det mera, riktiga bilder också!

20131117-161221.jpg

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: