Hoppa till innehåll

Sol och stoj

6 november, 2013

litegrejsVissa dagar hinner man med mer än vanligt. Njuta av solen, som strålade in genom mina supersmutsiga fönster (men vad gör det, nu på hösten? 😀 ), gå på ärende i stan, fixa lite presenter, handla lite frön och sånt till mina bröd samt äta lite skräpmat alldeles själv. Efter stormen, bokstavligen.

mammaochkatalogen– ”Mamma, jag vill ligga på din mage och titta lite i boken!”

denvilljagnogha
mycketsakrapasinsakTwinsen har börjat fatta det här med jultomten. De kommer ju inte ihåg nåt från ifjol, men vi bläddrar i leksakskataloger och tittar på saker som verkar intressanta. (Som ni ser i bakgrunden, är nya leksaker precis det som behövs! 😉 )Utan att man pekar eller visar något, är det helt klart att Isaac fäster blicken vid bilar, slott och flygplan, medan Milja kollar på alla dockor, djur och kläder. Och här ska man försöka vara genuskorrekt! Hah, dit for det! De här har bestämt vad de tycker om redan från början. De har också börjat bestämma vem som ska ha vilken färg på haklappen (som vi använder sporadiskt här hemma, beroende på vad vi äter); Milja vägrar ha den blå, hon påstår att den är Isaacs. Å andra sidan vägrar Isaac gå på den gröna pottan, han ska absolut på den vita, för det är ”hans”. ^_^

litepakettttVi firade och sjöng lite i förväg, för en far som fyller år imorron. Hipp, hipp, hurra, på svenskhetens dag! Här fyller du år, vi sjunger allt vi förmår!

Nåja, twinsen sa inte ett smack, de ville bara se ”pakeeeet!” och dra iväg med pappret. William rev av en bit av pappret och hämtade en av sina Angry Birds, slog in den snabbt och gav åt pappa. För att sen skulle kunna skilja på vilken han gav, tejpade han en skylt med ordet ”SIS” på fågeln (knepigt det är med stavning, men det var ju rätt bokstäver!) Det var så rart, jag vet hur mycket han håller av sina fåglar!

Och ja, vi är och förblir en gamer-familj. Så är det bara. Ett uppleva ett bra spel är som att se en film, där man själv deltar. Tre av fem älskar tv-spel och vi har två till på kommande. Så länge man gör annat än spelar, är det okej, tycker vi. Och dessutom umgås man ju när man spelar tillsammans, vilket vi ofta gör. William kan redan nästan alla föremål i Binding of Isaac, vilket inte är ett så särskilt pedagogiskt spel, men det är en skattjakt utan like och varje spel är olika. For the record har det inget med vår egen Isaac att göra. ^_^

9789150112672_200_geimPå tal om spel: Jag har fått läslust. Då måste jag vara sjuk på nåt sätt eller ha hittat en riktigt bra bok. Jag tycker om böcker, men sådär allmänt har jag svårt att komma igång och det är så fantastiskt tråkigt att bara läsa, jag vill att det ska gå fort-FORT, men nu tror jag att jag hittat en spännande liten bok:

Nämligen den här. Fastnade för den när jag läste en sida.

Annons
4 kommentarer leave one →
 1. 8 november, 2013 09:29

  Ohh Call of Duty Ghosts— SVIN bra spel 😀

  • 8 november, 2013 07:52

   Absolut! Vi hade tänkt vänta på Xbox One-versionen, men jag ”förstörde” allt. 😛 Ingen klagade. ^_^
   Najs att man kan äntligen kan lira som tjej och dessutom är kartorna större.

   • 9 november, 2013 10:24

    Hehe, ja jo jag ville vänta på ps4 versionen men fick nöja mig med xbox360. Kommer nog uppgradera sen.

    Ja det e ju faktiskt ett steg i rätt riktning att kunna spela som tjej. Fler spel borde ha valmöjligheten till det.

    Har mest kört på story nu men tänkte testa online i helgen faktiskt

    / SpJ

   • 9 november, 2013 09:38

    Multiplayer, ett måste! Det är ju den bästa biten! Happy gaming! ^_^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: