Hoppa till innehåll

If it makes you happy

4 november, 2013

… it can’t be that bad?

Ända sedan jag hittade en knallröd L’oréal-färg på Citymarket, är jag såld på denna. Varför kan mitt hår inte alltid vara knallrött? Älskar det såhär, det här är SÅ jag:

hargargandettDet här var i somras och nu hade jag samma färg – men utan foton i strålande solsken. Dessutom gjorde jag något jag aldrig gjort förut, nämligen…

klippafarga2

… förutom att färga det…

klippafarga1

… klippte jag det själv lite. Både min sivusiili och hela håret. Vad är det värsta som kan hända? Jo att jag får jämna det lite hos en frisör. Och dessutom klippte jag bara ett par centimeter. Hit eller shit? Själv tycker jag det är helt okej, fast jag inte lyckades platta det så att det ger nån rättvisa. Men för 11 euro, som färgburken kostade, är det här helt okej! 😀 Bilden från sidan med blixt ger bäst visning av den verkliga färgen.

detrodaharet2Självklart kan man inte klippa lika jämnt som hos frisören, men det är ju lätt att jämna till. Ganska okej – och håret känns hundra gånger lättare och mindre trassligt! 😀 Däremot lyckas jag inte platta det så bra i mitten där bak, men låt gå för sånt. Det är ju vanligtvis så lockigt att sånt inte ens märks.

Annons
4 kommentarer leave one →
 1. Gina van Dam permalink
  4 november, 2013 03:02

  man kan böja sig ner över badkaret..och klippa bakvänt…dvs tvärtom…men i det läget ser man bra och kommer åt fint 🙂 jääämt o braaa… :p

  • 4 november, 2013 07:34

   Jag tänkte faktiskt på det, ska kolla igen efter att håret har lagt sig lite och så. Fast det blev rätt så bra ändå, när man håller det lika långt på båda sidorna. ^_^

 2. 9 november, 2013 11:03

  Fint!
  Jag har varit lite sugen på att färga rött på sistone igen. Hade rött i över tio år. Det är liksom jag. Men använde henna sedan barnen kom, det kändes rätt på nåt sätt. Så blev jag lat och naturlig av mig, har inte använt makeup heller förutom till fester de senaste åren. Men nu. Ja, har ännu henna i skåpet. Vill inte riktigt med dedär ”riktiga” färgerna fast de är snyggare och lättare att färga med, kontrasten till den vanliga färgen blir så fort så hemsk då mitt hår växer så snabbt. Men så ska hennan sitta i så jäkla många timmar då håret är i så gott skick att det inte annors suger i sig av färgen. Knepigt. 😀
  Klippt har jag gjort själv nu i nio år. Mer eller mindre lyckat. Klipper ju hela resten av familjen också. Man sparar nog en massa så, fast det ibland sku vara skönt att sätta ner sig i en stol och låta någon pysla om en.

  • 11 november, 2013 01:03

   Jag vet precis. Jag går inte till frissan så ofta (som jag borde, enligt min mamma ^_^) men nån gång har jag fått det i födelsedagspresent. Man blir lat, men det känns extra roligt när man får färga och bli glad över resultatet. Det här var en synnerligen bra färg. Inget fastnar i handfatet och färgen är vattenlöslig och stannar ett tag i håret, även om det röda aldrig stannar hemskt länge. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: