Hoppa till innehåll

Oj så mycket…

1 november, 2013

… tvättmedel! :O

Jag hämtade ut ett paket på nästan sex kilo på posten idag. Det var tur att jag fick skjuts hem, för annars hade jag inte fått hem det! Den förra stora kampanjen jag var med i, vad med Decubal. Den var jättepoppis, kanske den här blir likadan? Nu har jag en massa Vanish Oxy Action-påsar som väntar på andra mottagare! Hör av dig om du vill ha! Det enda jag önskar är att ni fyller i koden som kommer med, men det kostar självklart inte nåt. ^_^

samycketvanish2Oj, vad ska man hitta på för bra test med de här? Man fick med en testlapp att smeta in också. Eller kanske ungarna hittar på nåt? Jag har en idé med den där gröna, hygien-Vanishen och det är att tvätta handdukar och träningskläder som luktar svett. Har testat nån gång förut, men aldrig skarpt.

samycketvansh1– Mamma, ja hjelper dig lite!

Det var ganska stora påsar som man får att ge bort.

Jag har redan hittat ett bra användningsområde, som kanske är lite ovanligt. Om man vill ha bort kalk och avlagringar i tvättmaskinen eller på duschdraperiet, kan man få bort det med Vanish! Jag körde en 90-gradersmaskin med nästan en skopa Vanish och kör den tom till slut. Sen en vanlig maskin efteråt, för att få bort allt slem!

duschdraperiAlltså, vem tar ner duschdraperiet för tvätt varje månad? Eller ens en gång per år? Jag har tyvärr ingen ”före”-bild på den här, men den var hal och slemmig och luktade gubbkiss! Nu är den hur ren som helst! Jag la den i blöt med Vanish och sen tvättade jag den i maskin, med lite vanligt tvättmedel. Som ny!

 

Annons
4 kommentarer leave one →
 1. Maria permalink
  1 november, 2013 10:15

  Bra med tips om duschdraperiet. Måste köpa och prova om mina fd naturvita skulle bli mindre snusbruna nertill, vanlig tvätt har inte funkat.

  • 2 november, 2013 10:02

   Satsa på den där Chrystal White på en gång, den funkar bra på sånt!

 2. 2 november, 2013 11:13

  Voi Bitte, jag kom inte med i den där kampanjen fast jag försökte. Sku gärna testa, särskilt det där att bli av med kalket lät bra…Hur kunde jag få en testpåse av dig, om du har kvar ännu?

  • 2 november, 2013 10:02

   Visst får du. Jag kan skicka om du står för portot! Maila mig; min e-post står på ”Om mig”-sidan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: