Hoppa till innehåll

Om ting och ingenting

20 oktober, 2013

Idag bockar vi av följande saker:

gamlaradhuset20.10.13Foto: Matti Honkanen

* Smita iväg några timmar och uppträda med kören. Tack ÅD, vi är ju jättebra, trots att vi var färre idag! Just nu har jag bara Händel och Gershwin i öronen hela tiden.

* Vara ute med ungarna, fast det skymde. Tills de faktiskt ville gå in själva.

solsidan_svartattprata

* kollat på starten av Solsidan och både skrattat och gråtit. Ett ovanligt allvarsamt avsnitt. Tack och lov för att programmet finns på Arenan, annars skulle jag inte ha hunnit se det. Stor igenkänningsfaktor  för ”jag står näst på tur”.

litevanish

* fått besked om att vi får testa och skriva om Vanish med Buzzador. Jeee! Jag hade hoppats på att få vara med, fast vi haft nån av deras produkter tidigare. Läste just att man får Oxy Action att dela ut till sina vänner. Tummen upp för det!

* Mika har sett färdigt sitt House of Cards, jag har kastat ett getöga på det och stickat. Intressant med serier som kommer enbart för en digital tjänst, i det här fallet Netflix.

* Dagens morr och skratt: Att sitta på toa och lägga kabel. Den som inte har något handtag, utan ett litet hål istället (William låste in sig där en gång och sen dess har den dörren fått stå utan handtag, den är ju ändå extra). Så sitter man där medan ungarna väntar och väntar, just de där minutrarna när man ska sitta där och frågar fem gånger om de får visa en teckning just då.
– Nej, inte just nu, vänta lite grann bara! Bara en liten stund, jag kommer snart!
– Men mamma, säger stora W med ett öga genom dörrhålet, om jag sätter teckningen under dörren då? 
(Inte nu, kära du, jag har ju halva ute, snälla ge mig en minut!)
Fast det sa jag inte.

Annons
One Comment leave one →
  1. anneli honkanen permalink
    21 oktober, 2013 07:20

    jag minns den tiden..ha….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: