Hoppa till innehåll

Sockkriget

17 oktober, 2013

Hej hej.

Vad har ni gjort ikväll? Det här har jag brottats med.

hejahasockorDet vill säga, jag tömde tvättkorgen ända till botten, tog ut alla små sockor och snuttisar och handdukar, som blivit kvar. Tog fram andra, redan rena sockor ur gamla gömmor. Parade ihop, parade ihop.

Hur kan det finnas sjuttio nyanser av svart? Nu är i alla fall lådorna fulla av sockor åt alla, speciellt åt mig själv! I somras köpte jag ett sjupack med korta små sockor i klara nyanser åt mig själv. Efter ett litet tag hittade jag bara en socka. Nu har jag i alla fall fyra par. Med kort skaft, lagom till vintern. Nåja, bättre ett par i handen än tio par på vift i tvättkorgen.

Förresten kom jag att tänka på en av mina favoriter, nu i repris. Still going strong.

Annons
4 kommentarer leave one →
 1. 18 oktober, 2013 02:20

  Hahhaa, allting kan man göra ett Youtube klipp av 🙂 Om du gjorde som i videon kan jag tänka mig att det tog hela kvällen.

 2. 18 oktober, 2013 02:54

  Jaaaa….aa du Bitte, vilken tid det skulle ta 😀 😀

  • 18 oktober, 2013 09:39

   Nä nä, nu får ni ju tänka att det där är en ungkarl och jag en erfaren småbarnsmamma med fem armar som gör det där i ett nafs! 😀 Sådär noga är jag inte, men jag gillar principen!

 3. 18 oktober, 2013 08:09

  Hahahaa älskar klippet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: