Hoppa till innehåll

Dagens pyssel, pussel och slitage

16 oktober, 2013

bortglomdapysselDagens bortglömda pyssel:

Lövavtryck! Barnsligt roligt och lätt med en bred krita. William hade gjort en massa fina träd och lövhögar i förskolan och leken fortsatte hemma (försöker också understöda allt sånt som inte har med datorer att göra just nu). Det funkar bra med färska löv, man behöver inte pressa dem före!

utslitna22Dagens slitage:

Alltså seriöst?! Hur kan man slita ut ett par skor på två månader? Och handskarna som höll hela förra året, de gick på en vecka. Vad gör dom i förskolan? Gräver skyttegravar med händerna? Eller är det här normalt för en sexårig kille? Det blir en loppisrunda nästa vecka. Just nu lovade jag sy ihop och rädda lite av W:s favvohandskar, kanske de håller lite till.

gosegrisDagens morsgrisar:

Just nu är det inte bara den här gosegrisen med puffärmar, som vill ha mamma för sig själv. Inatt skulle BÅDA twinsen ligga precis på samma ställe, intill mig. Jag försökte skyffla om dem lite, för att de inte skulle ligga på varandra eller skrika, men det var inte så lätt. Vi lägger dem i egna sängar när de somnat, men sen kryper de tillbaka till stora sängen. Visst är det mysigt, men inte hela natten. Och inte varje natt.

pusslamedenfammoDagens Milja:

Pussel är en favorit just nu. Här hemma måste jag erkänna att alla pusselbitar åkt huller om buller, men fammo har ordning på (några av) sina i alla fall. ^_^ De stora träpusslen vi har faktiskt alla bitar till hemma också.

enstadsvyDagens stadsvy:

Det är fint här på kvällarna också, men solen försvinner så snabbt. Å andra sidan sover man bättre när det är mörkt. (Positivt! Måste tänka positivt!)

stridigheterDagens strid: 

Vem ska få rita med kritorna och på hur stor del av tavlan? Milja och Wili hade inte lätt att samsas. En tvååring fattar ju inte att man inte får rita över mittenstrecken! Isaac fick rita för sig själv en stund, fast han gillade bäst att sudda.

safinaskalarDagens fina retro:

Fammos dessertskålar! Visst är de coola! Jag trodde hon hade köpt nya, men det visade sig att hon tagit fram  några som  är ungefär 30 år gamla. Yay!

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: