Hoppa till innehåll

On och off

27 augusti, 2013

De senaste dagarna har bara flugit förbi. Jag skulle sätta mig ner och blogga igår i allsköns ro, efter en hektisk och lång dag. Jag hade också tänkt plocka undan i köket, kolla över lite kläder och annat pyssligt, men det gick inte. Jag slocknade lite efter nio mer twinsen. Det är fjärde gången på en kort tid nu, som jag somnar så tidigt. Problemet är bara att jag sover sämre. Ungarna sover intill mig flera timmar, vänder och vrider och slänger upp bena på mig. Det är mysigt, men inte när de vältrar runt.

Och visst är det mysigt så länge de är små. Det är lättare och billigare att hitta på saker att göra, men man glömmer att man faktiskt ska vara med och vakta den hela tiden. Ibland längtar man efter såna saker som att de skulle kunna duscha själva och inte gråta så fort det är tal om att tvätta håret.

En sexåring både kan och inte kan saker själv. Jag inser att jag har glömt hur man kan bli så rädd för att klippa håret, högljudd trafik, klippa tånaglar och sånt man inte alltid tänker på som vuxen. Och hur kan man får dom att sluta sätta fingrarna i munnen precis hela tiden?! Det är antagligen jag som lider mest av det, men det gör mig vansinnig mellan varven!

Igår hade vi skoldag till kvart i fyra, sen rusade Mika och jag iväg efter kidsen från båda ställena, hem och svänga ihop mat, sen hade jag möte med musiknämnden. Kommer hem, somnar. Ja-a, det här kanske är livet? Vi hade i alla fall ett väldigt trevligt möte och det är varmt som i juni. Somriga cabbar dyker upp igen i stan.

20130827-105645.jpg

20130827-105656.jpg

20130827-105705.jpg

20130827-105728.jpg

20130827-105737.jpg

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: