Hoppa till innehåll

Krämerna

8 augusti, 2013

Just nu är jag helt såld på två saker: Duschtvål och smycken. Jag vet inte varför. Det bara är så. När jag var gravid ville jag ha alltid i rosa, båda gångerna jag väntade ungar(na). Nu är det frukt och fräscht som gäller. Den här ser så god ut:

yogo_fleyr

Är det någon som har brukar handla på Fleur de Santé? Jag tycker de verkar ha så mysiga produkter som inte är dyra. Jag har nåt minne av att vi fick hem nån reklam förr i världen från dem, eller nån finsk motsvarighet?

fleurdeesprit

Jag skulle vilja ha en doftdator. Tänk va praktiskt det skulle vara att kunna dofta på sånt här då. Nåt sportigt ska det vara, men i jobbet får man inte ha för mycket parfym på sig heller, det ska vara nåt som inte är för kraftigt, beroende på var man hamnar sen.

fothalsan

Det jag verkligen skulle behöva är en bra fotkräm. Jag hade nån från apoteket, men den tog slut och jag hittade inte en lika bra. Söker fortfarande! Jag har också provat ett par av mammas dyrare krämer, som är från Scholl och liknande, men de är inte alltid så mycket bättre, eller så är mina fötter dödsdömda efter barnafödandent.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: