Hoppa till innehåll

Shoppingbloggen: Esprit

2 augusti, 2013

Ändå sedan jag klickade in på Esprit sida idag, har reklamen följt mig på flera ställen. Mitt inne i nåt spel på Facebook också!

Jag har fastnat på två andra klädkedjor den senaste tiden – det är kanske dags att se sig om efter andra märken också?

Jag får inte riktigt grepp om Esprit, vems deras målgrupp egentligen är? Är det meningen för äldre eller ska det passa alla? Och med äldre menar jag, ähum, såklart mig själv.

kanskelitekofta

Men en massa snyggt har de i alla fall. En kofta, i stil med nån av de här, skulle jag vilja hitta till i höst. Det är ju snart skolstart, wohoo! Just nu har vi bara en massa långa distansuppgifter vi ska lämna in. Innan skolan.
litevinrottEller kanske jag skulle hålla mig till lite sportigare stil, det som länge har varit jag? VInrött är snyggt.

kanskelitejeans

Destroyed jeans, me like! Den där melerade, gråa tröjan är snygg, den har nitar, men de syns inte riktigt. Nitar kan vara snyggt, men blir det för mycket eller på fel ställe, är det tantigt. Och i det tantstadiet är jag inte riktigt än.

Det finns ju faktiskt en Esprit-affär i Mylly, nu när jag tänker efter. Dit kanske man skulle titta in nån gång. Det enda tråkiga är att de som regel inte har jättebilliga kläder. Vad tycker ni om deras kvalité, är det nåt bra?

Bilderna är hämtade från finska sidan.
Bor du i Sverige kan du klicka här: Esprit Sverige

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 3 augusti, 2013 08:34

    Hej, koftan var fin och några av skjortorna! Kvaliten e ju super.
    Trevlig fortsättning på helgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: