Hoppa till innehåll

Två gånger fyra plus ett

18 juli, 2013

Milja bestämde sig för att stiga upp tio över fem i morse. Det börjar bli vår smärtgräns. Fast i det här läget ska det erkännas att det var Mika som gick upp med twinsen idag, Isaac kom upp klockan sex och William sju.

Idag hade vi besök av Rockmom och hennes sötkorvar till twins, Nena och Jaaja. ^_^ ! Vi hade fyra tvååringar i samma lägenhet och det gick faktiskt riktigt bra. Ingen slet den andra i håret, även om det var lite osämja om leksaker, som det nu alltid är när man vill leka med just samma sak, ändå förvånansvärt lite. Man märkte också att det finns så otroligt mycket likheter mellan tvillingfamiljer, fast vi alla är olika. 😀

fickettbonusbarn
gladapojkenIsaac var kanske den som var minst blyg, även om ingen egentligen var det efter ett tag.

tvagger4_aDet är egentligen enkelt med tvååringar, de är mycket lättare att underhålla än sexåringar, det är då en sak som är säker! 😀 På en annan nivå, liksom. Vi hade lite saft-, kex- och glasskalas. Mellanmål på somrar ska vara lite lyxiga.

vadgarvvvAlla saker blir så mycket roligare när man tar fram dem igen eller när nån annan har dem! Haiju, det blev så tyst när ni hade gått! Wili gick med pappa och handlade nåt och twinsen lånade Angry Birdsen utan att någon skrek ”nej nej!” och de hittade saker som dina twins hade tagit fram. Tack för att ni kom förbi och tog er tid, det var jätteroligt. Önskar att ni bodde närmare oss!

gladamamman
pomppulinniiDagens ”pomppulinnii”, tidigare i morse: 

Nu har jag kommit på det! Det är det här som är det vilda semesterlivet! 😀

Dagens öronmask:

Av nån anledning har jag Sturm&Drang-låtar i huvudet idag, vad kan det bero på?

Dagens imponerade:

Jag är fortfarande impad av hur snabbt du springer och hur mycket du tränar, Rockmom! Du rockar!

Annons
One Comment leave one →
  1. Rockmom permalink
    18 juli, 2013 07:38

    Tack själv för en finfin stund. Sötkorvar till barn,det är definitivt dina(era) tre.. ❤ Nu håller jag på och nattar mina busar,sen då de somnat ska jag definitivt ut på en länk..måste ju leva upp till min påstådda duktighet. Stor kram!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: