Hoppa till innehåll

Barn och leksaker

19 juni, 2013


angrybirdsonthiniceJag är alldeles säker på att barn klarar sig utan en massa leksaker. Det är egentligen fast på föräldrarna, ungens påhittighet och vanor. Jag tycker också att det finns en massa bra leksaker, som Lego och andra byggsaker som är bra. Fast ibland trillar man bara i snällfällan. Han behövde inte de här Angry Birds-klossarna, men jag tyckte själv de såg fasligt roliga ut, plus att man kan spela med dem. Idag skulle jag bara gå in via GinaTricot och kolla om de hade kvar ett linne. William lovade, med en femårings minne och tålamod, att jag skulle få gå i klädaffären då.

Hah, säger jag bara. Hahahaa. Varför ska man dra med ett barn dit, när man vet att det inte funkar med eller utan mutor? Han ville ju hem och öppna spelkartongen. Nåja, det fina med det hela är att jag sparade pengar. Isaac har fått nya Blixten-kalsonger för att han är duktig och inte har blöja längre (utom på natten, men den är torr på morgonen) och jag fick fika med Pia! Tack, det var länge sen sist! 😀

30arigabilenSen finns det vissa leksaker som håller och håller. Som den här bilen. Den var Mikas. Ja, den såg väl lite annorlunda ut då, men den funkar ju ändå. Bara nån skulle vilja ge faaaart! 😀

prylar_a_jays

På tal om prylar. Det här är en riktig Bittepryl; a-JAYS hörlurar/headset. Jag hittade den/frågade efter den i Stockholm. Jag fattade inte varför alla hade a-JAYS i tunnelbanan. Det betyder oftast:

1. Att det är en ny trend. (som när alla skulle ha Jens of Swedens mp3-spelare!) eller
2. Att det är nåt riktigt bra.

Och bra är ordet! De här hörlurarna kommer med olika stora pluppar till öronen (fem storlekar i paketet) och de funkar verkligen. Bättre bas, mer isolerat. Det bästa är att sladden inte krullar sig, eftersom den är platt! De här har dessutom ett headset med mikrofon som faktiskt hålls framför munnen, just eftersom sladden är just platt. Yay, säger prylälskaren i mig!

Jag testade dem på förra löprundan också. Jag borde ha satt sladden under tröjan, för den är lite styv och hoppar ju upp och ner, varpå man hör ett dovt ”töks töks” i lurarna. Inte för att det glappar, utan för att sladden rör på sig. Annars är det riktigt bra. Och lite dyra, beroende på vilken kvalité man vill ha. De här köpte jag i Stockholm på Teknikmagasinet.

Ja, det var ju det här med leksaker. Jag förstår varför det är så dyrt att ha barn (och dessutom själv vara lite materiallt beroende). Deras leksaker blir inte billigare med åren.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: