Hoppa till innehåll

Dagens

17 juni, 2013

Det finns saker man glömmer ganska snabbt. Smärtan efter en förlossning, hur mycket en liten nyfödd kan skrika, men också hur infernaliskt högt och envist en tvååring kan gapa. Allt är fel; tröjan, skorna, maten, man ligger på fel sida, det är fel napp, det är fel leksak, det är fel bok eller sång! Hååhååå, det är verkligen påfrestande mellan varven. Till på köpet försöker jag hitta på roliga saker åt William.

Nu ska jag inte klaga för mycket, det är ju inte så att det är hemskt uselt jämt, det är faktiskt bra också. Och när ungarna somnat sover de faktiskt ganska bra. Amen och tack. Det har också sina fördelar med att bo med en löptokig kille(fast jag blir tokig på hans träningsprat och att han tränar mycket). Igår hittade jag bara min egen sport-bh och tröja men kunde rycka ett par brallor från tvättlinan och sticka ut på en uppfriskande löprunda. Det enda tråkiga är att löpning inte hjälper det faktum att man har lite ont i ryggen. Hmmpf. Har haft det efter graviditeten och ibland undrar jag om de cuttade bort alla mina magmuskler i akutsnittet eller om jag bara har dålig hållning. Jag kan ju fortfarande göra plankan och armhävningar.

Dagens Jag-hade-just-städat-i-köket-bild:

stadatjust

Dagens braiga blogginlägg!

10 bra saker med tvååringar!

Dagens sötnosar: Mamas boy:

maamasboysDagens Isaac:

– Nee-e, vill int ha väjjing! Jag säger gonatt väjjing!

Dagens girly:

Är det bara jag som sträcker mig upp i en pose när jag reser mig från tv-soffan och just sett Top Model?

Annons
2 kommentarer leave one →
 1. Anki permalink
  18 juni, 2013 08:45

  Hej! När jag läste det där om ryggont så kom jag att tänka på en sak, har själv haft lite problem med ryggen, särskilt efter min andra graviditet, samt diverse knak o brak i knän o leder (bara det att gå upp och ner i källartrappan där tvättmaskinen står = många gånger per dag, började göra ont i knäna och att lyfta lilltjejen kändes ordentligt i ryggen…jag menar, är ju 36 år, inte 86!!) Och för mig har gymträning gjort susen, har nästan aldrig ont längre, och så känner jag mig så stark och flera år yngre till på köpet:) Och då tränar jag inte överdrivet mycket heller, ett par gånger i veckan räcker för mig.
  Förresten har jag också tack vare din blogg vågat mig på lite löpträning, jag som alltid blivit irriterad och avundsjuk på ”alla andra” som klarar av att springa, har själv tyckt det varit oöverkomligt tungt de få gånger jag försökt. Men nu så, mäkta stolt över att ha klarat 7,5 km,de e mycket för mig! Så tusen tack för all din inspiration:)

  • 19 juni, 2013 01:46

   Åh, tack för dina härliga kommentar! Va glad jag blir! Heja dig, bra gjort!
   Jag har gjort lite stretchövningar som jag hittade på nätet, det har hjälpt lite grann. Jag misstänker att det här med att bära twinsen har med saken att göra och det faktum att jag inte har så bra hållning när jag sitter. Det är svårt att ändra på en livslång vana!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: