Hoppa till innehåll

Som det ska vara, en sommarlördag

15 juni, 2013
tags: ,

Sommarlördagar ska innehålla barn, stoj och tjohej, en liten öl, grönska, koltrastdrill och solsken. Och lövrassel och grillkorv. Precis som den här kvällen har gjort. Efter några regniga dygn kom solen fram och gav oss 18 grader med lite svala vindar. Förmiddagen var vi inne och blev lite galna, men springandet tog vi igen på eftermiddgen.

fordetmesta
litllasstOch kanske lite vila mellan varven också.

litefestligt1Grillkorv, majs, potatis, sallad och morötter. Tack fammo! 😀 (majs är inte bajs! Mamma är biitis Sliitis, mamma pammaaa! Ungarna har rim-dille)

blomblom33
ingetappelarMen blir det några äpplen alls i år? Det talas bara om skadedjur hit och dit, på rosor, träd och buskar. Det blir plattfall för frukten i höst. Eller?

Jag har också sett massor av ”spökträd” här i Åbo, alltså träd som är inlindade av spinnmal eller frostfjäril, jag vet inte vilket ord som är korrekt. I år är det ännu fler än de brukar vara.

blublu1Larver eller inte, solen skiner, ungarna sover efter en dag med full fart -magarna är mätta och det är femton grader ute. Åh, jag vill inte lägga mig!

Dagens hurra!

Isaac har varit torra heeela dagen idag! Inte den första och förhoppningsvis inte den sista! (Jag satte på honom nattblöjan ändå, det är kanske dumt av mig. Tänk om han faktiskt kan? Eller tänk om hela vår säng blir en simbassäng?)

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: