Hoppa till innehåll

Killen som växte upp med en hand

7 juni, 2013

klaaeeJag vet inte riktigt hur Isaac bär sig åt, för att kunna göra allt han vill, när han ständigt bär på småbilar. På dagis har han vant sig av med bilarna, men hemma har vi låtit honom ha dem. Det skadar inte, nån dag kommer han att släppa dem och gå vidare. Ibland är det klurigt, när han ska klättra uppför en trappa eller lekställning. Han funderar länge hur han ska göra för att få med sina en eller flera fordon. Ibland har han lagt dem i fickan, men det är ju inte lika roligt!

lillmiljan36Milja lilla Solroslilja nöjer sig med att klättra, klättra och klättra och gunga. Hon är mer våghalsig än sina bröder. Är det här nån tjejgrej? Eller kanske hon bara är en sån typ. Hon är också den som är mest manipulativ, om man nu kan säga så om barn. Isaac stortjuter för att vi sätter på honom fel tröja eller för att han inte får ha STORA skeden vid matbordet, det är liksom raka rör. Men Milja, hon hittar på att ”Isaac såss, mamma såss” eller att nån annan slagit henne, för att få uppmärksamhet. ”Kvinnfolk!” sa Mika.

djgg
agfunderrs
medendotterVi pysslar på med det vanliga. Jag fundera vad i hela friden jag ska ha tvättlinan när vi börjar inreda twinsens rum. Ni som bor i lägenhet, var hänger ni era våta kläder? Våra får inte riktigt plats i toaletten, där är redan ganska fullt och trångt. 

charmknutteissenJag letar inspiration att göra våra långa skoluppgifter, krånglar med Arbetskraftsbyrån, men lyckas ändå fixa det jag ska. Ungarna är ganska glada, men högljudda. Jag tycker om sommaren, men en del av mig längtar verkligen till augusti, med mer uppstrukturerat liv, deadlines (ja!) och fortfarande varma kvällar. Eller så saknar jag bara inspiration och träffar för lite folk. All play and no work, makes Biitis a dull girl. Jag måste vara en mästare på att inte få tummen ur, hur kan det vara så svårt?

Dagens filmtips:

Efter bröllopet (Efter brylluppet) – En dansk film med bland annat Mads Mikkelsen och Rolf Lassgård. En film med mycket känslor, drama och relationer, vänskap och hat. Om makt och pengar blandat med snurriga släktskap och lögner. Mads spelar en hjälparbetare som behöver pengar till skolor och sjukvård i Indien. Den stenrike Jörgen (Rolf) sitter på pengar, men är han egentligen intresserad av att finansiera någonting annat än sin alkohol?

Ni som har Netflix kan se filmen genast. 😉

Annons
One Comment leave one →
  1. 16 juni, 2013 09:37

    SIcka söta barn.. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: