Hoppa till innehåll

Graciöst

31 maj, 2013
tags:

huffpuff

Vi kunde knappast ha valt en bättre dag att åka över till svenska sidan med Viking Grace. Det är stekande hett, ungarna är på gott humör och vi är glada över ett par lediga dagar och vilande armar från att bära runt med twinsen. Hej hopp Stockholm, snart ses vi! Eller kanske är det så att vi tröttnade på svenskhatet och flydde landet? 😉

Nätet på båten fungerar gratis, men ifrån vad det borde vara. Vi kommer snart till Åland, vågorna från båten är mjuka och böljande på ett nästan spegelblankt hav med lite dis. Det är magiskt. Här kommer lite feelisbilder från ikväll.

abofrom2
abofrom1Åbo – from a distance.

abofram8
abofram5* sbofrom9* abofrom3
dyrwhieskey

Maratonlöparen kollar på whiskey, men som tur bestämde han sig för att inte köpa den dyraste. 😉 Jag vill stanna uppe hela natten, men inser att vi har en lång dag framför oss imorron också. Och egentligen har vi ju bara sett på friidrott och softat i hytten, då man kan lika gärna sova.

Annons
One Comment leave one →
  1. Fammo permalink
    31 maj, 2013 06:19

    Ha en bra resa; vi har just vaknat till en ny morgon och faffa for iväg med sin dyrbar last i bilen! Fick en liten inblick till er vardagsmorgon då nästan alla for iväg samtidigt! Som sagt ha en bra veckoslut önskar vi alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: