Hoppa till innehåll

Försommarkänslan

17 maj, 2013

naralltarvackert

Hej försommar – på riktig! Det är 17 grader när vi åker till dagis, en kort dag idag. Ikväll får jag testa på att vara trillingmamma. 😀
På väg till dagis ser jag att körsbärsträden har slagit ut, underbaaart!

radatuppsigIgår var det en varm dag, med lång dagisutfärd för W:s del. Jag blev så glad och stolt när personalen berättade att ungarna hade fått beröm för att de betett sig så bra i bussen och när de var ute och gick, flera förbipasserande hade berömt dem! Det är de värda, dagisvuxna också!!!
Efter en lång dag både inne och ute, radade de upp sig framför TVn och stod faktiskt stilla (och tysta!) en stund utan att bråka.

denlillaglada12Det har varit full rulle på kvällarna. Äntligen är alla friska. Milja hade vansinnigt roligt med en dammvippa och envisades med att kittla både mig och bröderna.

isaacheter

Och det här trollet borde jag kanske klippa lite snart. För jag-vet-inte-hur-mångte gången. groenskanUtanför vårt hus har djungeln växt upp igen och det är vårgrönt, björkgrönt med sena, sköna kvällar. Jag gav mig iväg på en liten löptur i den svala senkvällen (14 grader) men antingen har jag för dålig kondis eller dålig svettfunktion. Det är så varmt och jag blir tomatröd på en gång. Springer i skogen och sa hej till årets första myggor (kul – not!). I en backa joggar jag, eller försöker jag jogga förbi en gubbe som går. Det går så seeegt, jag kommer knappt förbi. Man kan inte spurta i uppförsbackarna, inte jag i alla fall och inte vid Nunneberget, det är så brant. Flås och stånk.

Jag kämpar mot mitt ego: det är så inne med att springa, det är så många som är bra, man borde springa så långt och så snabbt – och jag kan inte! Jag vet ju att jag inte behöver kunna, men jag känner bara att jag borde och då blir det fel. Det bästa är ju att röra på sig över huvud taget och inte jämföra sig med andra. Bara jag skulle få in det i min trånga skalle.
denlillaglada5

Dagens extra söta: Min lilla dotter. Fina lill-Miljan, du är alltid söt, men ibland bara extra mycket! 😀

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: