Hoppa till innehåll

3 x 2

17 maj, 2013

32_1
sandlodelekk
lekisand3
ensoetingx32
springaspringa2
litenochsoaet2

ensoetigng

Denna heta försommardag har varit fylld med en massa bra saker!
Jag hann träffa en vän från Jeppis, äta god lunch på Blanko, köra via Lankamaailma och klappa och prata garn med henne och sen köra iväg till dagis och hämta tre två-åringar. Eller ja, den ena är inte riktigt två än (eller hur var det nu, jag är inte riktigt säker). En riktig sötnos är hon i alla fall! Hon och Isaac synkade allra bäst, även om det gick bra att vara alla tre också.

William hade fått chansen att fly fältet och stanna hos fammo och faffa ikväll och det var kanske ett smart drag, så att vi vuxna hann med alla tre. De är snabba, men ingen av dem ställde till med nåt särskilt och jag är riktigt förvånad över att Julia somnade med oss på kvällen, fast hon aldrig har varit här förut. Och tänk va bra att ha tvillingutrustning hemma, med tallrikar, blöjor och rutschbana i vardagsrummet, det funkar bra på den här publiken. Även om de alla tre ofta ville ha samma leksaker, men så är det ju överallt. 🙂

Ett hastigt regn med åska smattrade ner över oss, när vi var ute, men ingen klagade. Efter ett tag for vi in i alla fall, regnet tilltog och det blåste. Ungarna klagade inte, men jag blev kall. ^_^

Det är också väldigt intressant att se hur olika och lika barn kan vara. I samma ålder, men liknande förutsättningar, dagis och sånt, men så olika till person. Sen är det väl ett faktum att vår skock av ungar här ganska högljudd, till skillnad från hur William var, när han var själv och twinsen är vana med att alltid ha varandra och fråga efter varandra. De stojar och har en massa bus för sig, som ofta smittar. Så Heidi, om du hör några nya ord, typ ”Den är MIN!” så vet du var det kommer ifrån! Skoj var det i alla fall, men inget man orkar göra varje helg. Eller vem vet, då kanske man skulle ha vanan inne. 🙂

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: