Hoppa till innehåll

Två dagar

1 maj, 2013

Jag ska försöka summera två dagar fulla med bilder i ett blogginlägg. Det var en så trevlig valborg och första maj som det kunde bli.

snartsolskenJag skulle egentligen bara fånga en droppe vatten på bild, för att visa att solen kom tillbaka precis lagom till kvällen och sången på Vårdbergen. Varför kom det fula staketet med? Sen såg jag att det var ju precis det, det skulle göra. Här är våren, här kom den ut!

bjsjungervinternrasat

Brahe Djäknar sjöng vackert och stämningsfullt. Jag hade smygstartat under dagen med att lyssna på samma sånger med Orhpei Drängar. Ju äldre jag blir och ju mer jag sjunger i kör, desto bättre blir de här sångerna!

enjohannaochenbitteJag såg en tjej med en stor kamera. Det måste ju vara… ja, visst var det Johanna, min bloggkompis. Vi springer på varandra lite då och då och det är alltid roligt. Vi fnissade åt våra kameror och språkade en stund. Ni måste kolla hennes fina inlägg och bilder från samma kväll, hon är en superduktig fotograf!

folkpratlalaOch folk, det var det överallt!

korkat

brudariblastenVårdberget brukar vara min rendez-vous med kompisar från Jeppis, så ock i år! Ja, inte bara Jeppis förstås. Det blåste väldigt kallt, man borde ha haft vantar. Äh, vi är ju så varmhjärtade hela bunten. Tack tjejer för en helt superb kväll!

jafolk_1

ya_folk2Och trots lite svala vindar, fylldes stranden av glada studentmössor och ballonger och en massa folk. Och varje vår fundera jag var alla de här människorna gömmer sig hela vintern.

solskenet561

knappmamman
middaagVi åt gott på Fransmanni, Maria är alltid ute i god tid, hon hade bokat bord åt oss tidigt och vi var glada att få hänga med! Maten var riktigt bra, men jösses vad det dröjde att t.ex. få fram fyra öl. Nåja, vi hade ju ingen brådska någonstans.

gaeva_snoen

gaevasanden1

Efter en skön kväll med vännerna och en sovmorgon, återgick jag till min vårstädning, tömde tvättkorgen och hade ut lakan på tork utomhus. Ungarna och vi var ute och grävde fram sand, kottar och stenar. Tydligen frambringade det en väldig aptit – de satt i sig över en halv liter yoghurt, kvällsmackor och mjölk samt välling!

buzzador_duplo1

buzzador_duplo23Och så kom vårt Buzzador Lego-Duplo-paket! Det var väldigt uppskattat, trots att det inte var så hemskt mycket bitar i startsatsen. Milja for iväg med nallen i paketet och vägrade ge ifrån sig den, inte ens när hon skulle sova. William byggde ett ”hotell och Flo’s Cafe, å så är det ett fängelse åt Bärgarn!”. De där fönsterbitarna är större och djupare än gamla Duplo-klossar och det var fler runda klossar i det här paketet. Vi gillar det massor!

Nu har jag nio stycken rabattkuponger på Duplo-produkter. 25 procents rabatt på allt Duplo på Anttila. Hojta till, så skickar eller ger jag.

Annons
5 kommentarer leave one →
 1. Jenny permalink
  1 maj, 2013 10:01

  Det vore roligt att skaffa en duplo sats till lillkillen som just slutat med blöja!

  • 3 maj, 2013 10:29

   Skicka din adress åt mig! bittte med tre t och sen gmail.com

 2. Anonym permalink
  4 maj, 2013 03:58

  Fin och intressant blogg! ..trevligt att träffas & tack för trevligt umgänge samt delaktighet i för mig en ny tradition!:)

 3. Ann-Jeanette permalink
  4 maj, 2013 04:02

  Fin och intressant blogg!…trevligt att träffas & tack för trevligt umgänge samt delaktighet i en för mig ny tradition:)

 4. vardagsparlor permalink
  4 maj, 2013 11:58

  Tack för komplimangen, Bitte…men du är int så dålig fotograf du heller. Du har alltid så härliga foton 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: