Hoppa till innehåll

Sjukling med tåg

23 april, 2013

Tack alla som fört vidare vår namninsamling! Fortsätt att sprida vidare! Det är 414 namn i skrivande stund och jag hoppas kunna överlämna listan åt familjen, så att de skulle få det lite lättare att få en vårdare, att träffa honom oftare om han ska vara kvar och att han skulle få mer sysselsättning – ja något som skulle bli mer humant. Det verkar ju vara svårt att nästla in sig i redan hård skriven byråkrati.

Från en familj till en annan, vår egen.

Förra veckan var det Milja som hade feber tre gånger, den här veckan verkar det vara Isaacs tur. Och jösses, vad är det här för dunderförkylning? Blä för snor och slem. Isaac ville till dagis med storebror och syrran idag, och blev arg när inte han fick sätta på kläder och stövlar. Istället har det blivit en massa Cars 2. Sen orkade jag inte mer med det och byggde en lång tågbana. När man är själv får man ha många vagnar i lugn och ro.

mangatagvagnar
mangalange

Lycka är att ha så många bitar att man kan bygga en lååång bana. 😀

antalpersonerIbland känns det verkligen som om vår familj är stor. Som nu, när jag tänkte på att Isaac och jag är hemma, medan tre till är på kommande. Och när jag fyllde i en enkät/tävling från K-affärerna. Jag drömde förresten härom natten att jag skulle få trillingar och att de var stora som räkor, men sparkade som fullstora bebisar. Det var en riktig mardröm! 😀

 

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: