Hoppa till innehåll

Dagens – i lite fler bilder

20 april, 2013

Dagens toaletthumor:

Varför är det så spännande med toabesök? Idag satt jag, i allsköns ro, tänkte jag och gjorde nummer två, när Milja dök upp.
– Mamma kakkar! sa hon glatt och klappade mig på armen och skrattade. Samtidigt satt William strax utanför dörren, som jag försökte stänga lite grann i alla fall, medan Isaac ropade på mig från vardagsrummet.

Ja-a, vad ska man svara? Det är lite samma sak som när man byter blöja på Isaac.
Kikkeli, kikkeliiii! skrattar han så nappen guppar i munnen. (=lättsamt ord för snopp på barnspråk)

Ja, du har en kikkeli, brukar jag svara i normal samtalston, för att han inte ska bli alltför begeistrad i sin dingelidong. 

bordehahjalmDagens stora kille:

Vad han växer! Man märker det liksom extra mycket när man får höja handtaget, som var för allför högt ifjol, då i samma höjd som på bilden ovan. Och jo, han borde ha hjälmen på sig. 
lillafamiljenDagens familj:

Det bästa och sämsta med att ha tvillingar är att de kan ha varandras kläder. Men ibland blir båda utan. Milja har dock snäppet mindre fötter (smalare i alla fall) än Isaac, så jag köpte en storlek större åt killen, medan Milja fick brorsans. Och idag växlade vi officiellt till tunnare utekläder, när temperaturen visade nio plusgrader.

lapii_2

lapii_1

 

Dagens felfokus och krokus:

Min mobil vill inte riktigt fokusera. Således har vissa bilder idag lite konstig skärpa. Men det syns att det blir vår, tjohoo!

sockisar_fliegendeDagens sockstickning:

En avslutning på mina Fliegende Untertasse-sockor i Schoppel Wolles garn. Jag hann se lite av Postkodmiljonären idag också och började nästan lipa när den där unga tjejen i kiosken vann en miljon kronor. Äntligen en ung person!

litenvarkansla

Och kvällen sänker sig med det vackraste blåa sken över bygden. Det enda ljud jag saknar är storspovens drillande över rapalindona.

 

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 20 april, 2013 10:45

    Ja, hon såg ut som hon var väl värd pengarna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: