Hoppa till innehåll

Fredagsbilder

12 april, 2013

Bäst just nu: Utan tvekan!

praktenKrokusprakten utanför Konserthuset. Som sagt(sett?) ligger det snö kvar på en massa ställen, men vägsopebilarna går varma och gruset försvinner med fart. Mera vår, hurra för våren!

sanghoppet

 

Här hemma är det full rulle! Fullt med liv och ös! Milja älskar att hoppa i sängen och ibland blir jag riktigt rädd att hon ska studsa ut! Inte kan man ju förbjuda dem heller, så länge sängen håller. ^_^ Är det här nån tjejgrej; det med att man älskar att studsa, hoppa och gunga? Isaac tycker också det är skoj, men inte alls lika ofta.

reahysterin

 

Det är rea-hysteri i stan, precis sådär innan löning. Fast nu – äntligen -har penningkrisen retts upp! De hade gett mig ett felaktigt beslut på Arbetsförmedlingen, där de påstod att jag inte hade rätt till nåt studiestöd. Efter att ha spenderat ett par timmar med Kela och senare Arb.kraftsbyrånk, fick jag det upprett. Men nog är det väl som själva sjutton att man ska behöva vaka över alla sina elektroniska knasblanketter?! Jag gick runt lite på rean idag, men blev mest knäpp. En av de på bilden ovanför fick följa med hem och ungarna fick fredagsgodis från Stockmanns Galna Dagar-utbud.

Dagens sockstickarutbud:

sockisar_7Just nu stickar jag en socka i taget, sen återvänder jag till den första eller nån annan, eftersom det ofta är tråkigt att sticka en likadan. Men när man stickar fler på samma gång, är det lite omväxlande.

bestämdanlkille
roligtmedhball

Milja har roligt med en lysande ballong och retar sin bror ibland, genom att ta av honom bilarna. Eller så gör de tvärtom. Fast egentligen är de ganska goa, våra små. Om man säger: ”Isaac Riiis” åt Isaac, svarar han: ”Gosegjiiis!”

pajobbeJag har fått ett passerkort till jobbet. Det känns så fantastiskt stort! Jag har ju inte haft ett riktigt jobb på åratal (ja, det är ju sant) och känner mig plötsligt så… viktig igen! Idag hade vi fullt upp, men som tur var, somnade jag klockan nio igår. Det enda tråkiga med att somna så tidigt är att den egna tiden försvinner helt, eftersom twinsen vaknar lite efter kl 06 och före det orkar jag inte gå upp

NU är det fredag, fredag på riktigt och jag njuter! Fast nån sovmorgon blir det inte. Vi har jubileumskonsert med vår kör, får Sverigebesök och ska hålla konsert med dem på söndag! Massor med program, men roooligt!

 

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: