Hoppa till innehåll

Vårvintervädret

1 april, 2013

Jag hade ingen aning om att det var såhär mycket is kvar i Runsala. Det var ju hur skönt som helst på isen! Egentligen gick vi bara hit för att lufta oss lite och se om det hade smält nåt. Folk drog på vedklabbar, pulkor och busiga barn, medan andra hade satt sig och grilla i solskenet. Min barndomsvän Annika är på besök och vi njöt av en tur på isen. Vi konstaterade att vi känt varandra sedan vi var yngre än William är nu, även om vi gått om varandra och bott i samma och olika länder. Och hej till dig Anne, trevligt att du kom och ryckte mig i ärmen! 😀
pahalis7
pahalis77


engladkapten
farledaobitDet såg sjukt ut när de stora båtarna kom förbi i farleden en bit bort och folk fortsätter att gå på isen nära stranden. Det är faktiskt så genomfrustet att det gick bra.

pahalis1
pahalis8
pahalis4

William var lite trumpen för att vi gick så långt, enligt honom. Eller så var han lite trött. Efteråt vräkte han i alla fall i sig en massa sojabullar. Jag kockade mat, laktosfritt och vegetariskt och fisk och tyckte det var riktigt roligt när alla blev nöjda. Nja, kanske inte Milja, men hon var lite sur av nån anledning. 🙂

finaharet2

finaharet1

Milja försöker frisera Isaacs hår. Ett tag gick han undan, men sen var det tydligen mysigt. Fast nästa gång får det blev med nåt annat än köksborsten.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: