Hoppa till innehåll

Solskenshälsningar

30 mars, 2013

litensoetnosik

gaaaard
litefundersamÄn är det vinter kvar, håh håå va mycket snö som ska smälta. Solen har redan smält en hel del och det är väldigt roligt att gräva i vatten. Isaac ville ha den största spaden han hittade och sen gå nerför den branta backen vid fammos och gräva i vattnet. Det fick han inte hela tiden, så han nöjde sig med att blänga lite surt neråt backen och gräva i snön istället.

kokarlitematFast det är ju rätt roligt att koka mat i lekstugan också, kom han på senare. William tog fram sin cykel och slirade runt där det gick. Jag ville fota hans små fräknar, som plötsligt poppat upp (ja vem brås han på?) men det fick jag inte. Okej då, sa jag. (Ps. Mikron är inte inkopplad. ^_^)

kranenlekstugan

Jag är lite imponerad av faffas lekstuga. Den har inga speciellt dyra manicker, men väldigt kluriga sådana. Som den här kranen. Slagen går till en stor behållare, belägen under taket. Den kan man fylla med vatten om sommaren och vips har man en fungerade vattenkran. Åh, jag minns mina egna kojbyggen vid garaget därhemma när jag var liten. De hade inte kranar, men pappa hjälpte mig med tygstycken och brädor, golv och överblivna takpannor till tak. Och så hade jag ett (igenvuxet) jordgubbsland utanför. Det hade sin charm, det också.

PS. Om det är nån som tycker jag har alltför hurtiga inlägg idag, kan jag trösta er mer att William höll på att lappa till Milja med en vägglist, när han råkade snubbla över henne. Det var ju hennes fel att hon ”satt där!” Eller att det var världens hulabaloo att få hem alla ungar, som skulle lyssna på än den ena, än den andra låten, medan jag skulle backa nerför en isig slänt, vilket jag sist och slutligen inte gjorte.. Och att det mest var fammo och faffa som var ute med ungarna, inte jag. När jag skulle lägga ungarna tog det två (!!) timmar och jag fick komma ut ur rummet och stampa av mig lite ilska. Visst är det mysigt att läsa och sjunga för två tvåringar, men när de bara pratar och viftar på tårna får man nippran! DS.

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 31 mars, 2013 09:52

    Bitte, du är bara för härlig :). Tack för dagens piristys :D. Det var ju bra att du kom ihåg att skriva att micron inte e ikopplad, *gapskrattar*, innan ni har socialen där :D. Ditt PS är helt super. Ha en trevlig fortsättning på påskhelgen hela familjen. Hälsar Pia.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: