Hoppa till innehåll

En salig helgblandning

10 mars, 2013

solljusvaren1

Träningskläderna snurrar i tvättmaskinen, en massa rena kläder är strukna och undanvikta inför den kommande veckan, jag väntar på en liten garnleverans och ett Buzzador-kampanj med Decubal (min första egna!) – det är skoj med riktiga brev på posten! Helgens tema har varit löpning och sång, då vi först hade kördag och sedan var med i högmässa i Domkyrkan idag. Solen har skint (skinit?) varje dag den här veckan och det är underbart! Till och med den där kalla natten med 22 minusgrader blev bara fem på dagen. Hurra för sol och vårkänslor!

Helgens springsaldo blev lite över 17 km, allra bäst kändes det idag då vi sprang strax över 7 med löpskolan. Och bäst efteråt förstås. Jag har inte känt mig så jätteaktiv, fast det kanske verkat så i bloggen, då jag bara lyfter fram enstaka pass, men det känns annorlunda. Och det känns bra. Jag har inte lika ont i ryggen när jag står länge, jag orkar mer, även sjunga. För träning, vad det nu än är för träning, ökar ju lungkapaciteten, den måste ju vara bra när man sjunger. Jag orkade sjunga och hålla ut ett högt F, ingen förkylning på gång heller, det är toppen!

nordic_birch_urtekramJag fick prova Urtekrams handkräm via Lottas Buzzador-kampanj. Den supergillas! Den doftar mest glycerin eller möjligtvis lite björk, men jag tror inte björkar doftar så mycket. (birch=björk)

byxischMina egna byxor är alltid försvunna i tvättberget, vilket perfekt svepskäl att satsa på ännu  ett par superstretch-jeans. De är de bästa byxor jag haft på länge! ”Wear them like a second skin” står det på lappen och det är precis det jag gör!

gladakorendome_1

gladakorendome2Det var glada tongångar i kyrkan idag. Förutom att det var roligt att sjunga i Domkyrkan, berörde det mig särskilt när de sa att kollekten uppbars till förmån för barnfamiljer i vårt land, såna som har handikappade barn eller barn med autism.

ohhelloweretwinsTwinsen och William stannade med fammo och faffa idag och fick bara ute på gården flera gånger. De ville såklart inte in! Det var inte särskilt kallt, Isaac är så nöjd över att få jobba med sitt snöarbete och pratade länga om ”lapi” och ”gääva!” när han kom in (lapio=spade). Milja vaggar och bäddar med sina dockor, men även hon uppskattar en god bilfilm när det bjuds.

Dagens praktiska tics:

Det är bra att du har tics”, sa Mika när vi storhandlade. ”Det är så lätt att höra var du är!” 😀

Dagens Isaac-ord:

Eii oo pakko”, som han säger om allt, till exempel när han inte vill äta. (=man måste inte)

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 11 mars, 2013 07:05

    Älskar första och sista bilden!! Du är så duktig som orkar hålla igång med springandet, trots vinter och kyla. Eller så är det latheten som tar över i mig och jag ”skyller” på vintern så behöver jag inte fara och springa 😉

    • 11 mars, 2013 09:50

      Jag tycker det är skönt att springa om det är några minusgrader, men inte när det börjar bli -12 eller nåt sånt. Det går lite bättre med löpskolan, men visst tryter inspirationen här också mellan varven.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: