Hoppa till innehåll

Vilodag

4 mars, 2013

sondagsmo5

Snöyran gav med sig sent omsidag idag och solen bröt fram. Det var en imponerande mängd snö som kommit ner, tack och lov är den pudrig och mysig, det var inte så svårt att få ut bilden. Men innan det här var ju det mesta smält! Vi var mest slappa. Man ska ju helga vilodagen. ^_^. Isaac ville inte alls sova på dagen, han bökade runt en timme innan han gav efter för sömnen. Pappa har blivit populär. Tidigare var det Team Mamma Bitti och pojkarna samt Mika och Miljan. Nu håller det på att lossas upp, vilket jag tycker är trevligt. Det säjs ju att det ofta är så att pojkar tyr sig till mammor, eller hur har ni upplevt det?


sondagsmo3

agentmannen
sondagsmo2
sondagsmo1

Egentligen skulle vi väl gå till Liikunnan Ihmemaa och på långlänk, men bitande minusgrader, ett kanske begynnande halsont (eller lättja) och en kväll med fammo&faffa vann. Isaac trivdes med faffa som kommentator till EM. Milja ville läsa tidning och se på hus. William byggde fängelser åt sina agentbilar och Finn McMissile. Faffas gamla firmatejp är åter i användning, det tycks William aldrig tröttna på! ”Ukkotejp” är vår nya mirakeltejp, med den kan man fixa alla skyltar och garage. Jag vet inte hur många meter tejp faffa har klippt genom åren!

sondagsmo4

Senkväll, skolarbete. Den är tomma skärmen morrar länge åt en. Det finns liksom tusen saker som är jättesuperroligare än tvättmedel för instrumenttvättmaskiner. Eller vad de kan tänkas heta på svenska. Och den här uppgiften kunde jag ju faktiskt ha börjat med tidigare.

Varför jag har dubbla tangentbord? Tycker inte om det själv, men några tangenter har lossnat på det övre och det är omöjligt att skriva nån längre, vettig text på det.

Slapphet i all ära, men tyst är det sällan hos oss:

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. Rockmom permalink
    4 mars, 2013 05:26

    Så är det hos oss med, Aaron är nog mammas kille, Annéa tyr sig mer till pappa ::)

  2. 4 mars, 2013 07:25

    Hos oss har det varierat, ibland har de varit mest mammas, ibland pappas – och ibland faffas – oavsett kön 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: