Hoppa till innehåll

Kusinträff

28 februari, 2013

bild13 Tack Prisma för att jag äntligen hittade Brio-figurer. Vi har hur mycket tåg som helst,  men några figurer har jag inte sett där vi handlar och speciellt Milja älskar gubbarna. Hon bär hela tiden runt dem och petar in dem i små och stora bilar. Ett par småböcker med favoritbilarna fick också hänga med.

bild14

 Men varför heter de här vagnarna inva-vagnar? De brukar ju finnas i orange och de är mycket bättre att ta, för att man faktiskt handlar mindre i dem. Tycker jag i alla fall.

bild12

Kusinerna hade skoj ikväll. De spelade en massa Angry Birds, lekte med lego och bilar. Och sjöng extremt roliga sånger om pruttar! De städade dessutom upp alla sina pryttlar när de lekt klart, inte illa! Däremot kändes det lite vemodigt att de inte hinner leka mer den här gången, precis när stämningen har lättat och de blivit bekväma med varann. Ibland önskar jag att jag bodde så mycket närmare att man kunde åka och hälsa på för bara en kväll. 😦

Det är väl så med familjen, att det är det värsta och det bästa man har. Ibland slåss vi så stickona pyrar och ändå skrattar vi och gråter tillsammans.

Mistä on pienet pojat tehty
mistä on pienet pojat tehty?
Angry Birdsisitä, legopalikoista, pienten autojen pörräämisestä
Niistä on pienet pojat tehty !

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: