Hoppa till innehåll

Paus

23 februari, 2013

Det är lätt att vara glad och tacksam över sina barn, när man

1. får äta i lugn och ro
2. får sova ut
3. får en paus från dem så man hinner uppskatta dem och
4. hinner städa upp ordentligt

Mika och jag hade ”fredagsmys” på egen hand ute på stan. Med vegetariska fajitas och jag med en lite lyxigare burgare med cole slaw. Och de hade världens godaste dipsås med rostad vitlök och nån paprika-grejs (eller sånt) i majonnäsen. Åh hjälp så gott! Vi skulle ta ett par öl efteråt, men det var faktiskt allt vi orkade! Vi var lite för mätta för nåt ölande, så det blev en tidig hemmakväll med Star Trek Next Gen och Constantine-film.

mysmaten
fredaggg32

ensomvillvaralika

Nu är vi snart fulltaliga i familjen igen. Och fast det är skönt med pauser, känns det väldigt konstigt när barnen är borta! Mika och jag nynnar på Sås&Kopp-låtar och lyssnar på grannen ovanför. Jösses, det hörs ju så bra, speciellt via rören i köket! Hur låter det en våning neråt när vi alla är hemma? Och hur ska man få barn att vara lite tystare?

roligastickor

Dagens stickfavorit:

Sockor, förstås, men med KnitPros nya Carbonz-stickor. De är lätta, men håller maskorna så bra. Mikka har dem i sin affär och så finns de lite här och där i andra också. Bästa strumpstickorna jag har testat i alla fall. Problemet är numera att nöja sig med andra. 🙂
PS. Garnet på bilden är Austerman Step.

Annons
5 kommentarer leave one →
  1. MamaFive permalink
    23 februari, 2013 10:20

    Moikka!!
    onko tuo kerrossänky missä Isaac ja William on? Mistä olette sen ostaneet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: