Hoppa till innehåll

Solskenet

21 februari, 2013

Dagens superplus!

– Kanongod lunch vid Tintå med Heidi. Tack för initiativet och pratstunden! Vi ÄR bra. 😀
De hade vindolmar i buffén också, yum!

finamedvitnern

– Att det fortfarande är vinter (och sooool!) så man kan fynda tröjor man vet passar (för att man har en likadan, fast grön) för 9,95 och en scarf för samma pris (Gina Tricot).

wsfavvisae

– KappAhls barnjeans. Idag fick jag -25 procent, fast jag inte hunnit få deras reklam-SMS. Schysst! William sliter hål på knäna på alla sina jeans. Jag pratade med tjejen i kassan och hon berättade att hennes son, som verkar vara i samma ålder, tar fart och åker kana på golvet. Det hade han själv berättat. Jag misstänker att jag har en som gör likadant, för alla jeans, oavsett tjocklek, börjar bli superslitna på knäna – och det är innebyxor!

varfeelis2

– Vårkänslor med solsken, takdropp, folk som skottar snö av taken och en bar korsning mitt i stan (fast den är kanske uppvärmd).

fingoootw

– Boots, vårsäsong! Fast jag sneglade bara på dem vid DinSko. Fina.

Dagens njaaa:

– Mina gnäggande host-tics eller hur man nu ska förklara dem bäst (fejkharklingar). De stör mig för att de stör andra. På banken idag vände en äldre herreman sig om, jag satt i bänkraden bakom och väntade på min tur. Visst får man fråga och undra, men jag gillar inte när folk vänder sig och verkligen tittar ut en. Jag förstår också att det låter konstigt, jag skulle tycka detsamma, så jag kan inte beskylla nån.

På platser där jag stannar en stund (vid frissan, i löpskolan) brukar jag förklara för ledarna eller personen som jag är med längre, att jag har tics och att jag inte får några konstiga anfall, så att de inte behöver vara rädda eller undra. Det brukar också kännas bra och avslappnande för min egen del. Men jag orkar ju inte gå med nån lapp runt halsen, jag berättar inte åt alla i hela löpgruppen, så de får väl undra då varför jag gnäggar när jag travar. 😛

Dagens pratglada barn:

– lekte faktiskt fint tillsammans! William gjorde ”värsta krocken” på tågbanan, Isaac var fullt upptagen med att låta Luigi-bilen och Guido-bilen . Han uttalar till och med namnen på dem rätt, jag fattar inte hur han minns allt, men det är väl hans viktiga värld nu. Milja upprepade ”vem e de-dä?” och pekade på olika föremål i böcker. ”Buuus-onge” sa hon sen och kastade sig framstupa i soffan. ”Isaac hoppa”, sa Isaac och åkte eft

ritarita3 lekataget2 varstakraschen
Håh håå. De får hoppa, men de skulle gärna få sluta rita på väggar och i böcker. Tur att det här inte är nån fin garderob.

Ikväll somnade twinsen när jag sjöng Serenadi för dem. Det drog ut på tiden, så jag var glad när de äntligen somnade, men hjälp var de är söta!(jag kan bara sopran 2, inte melodin, men de klagar ju inte, som tur är)

//mut nurmikon kukkasissa, soi tuulonen lauluaan.
Soi lemmestä suvisen ehtoon ja kaihosta kesäisen yön,
Kunis kuiskaten kuolee lehtoon,
mä kun aittasi ovehen lyön.

Annons
6 kommentarer leave one →
 1. Anki permalink
  21 februari, 2013 11:14

  Hej,är så dålig på att kommentera här trots att jag kikar in nästan varje dag men nu tänkte jag ändå hojta till: supersnygg e du, riktigt så man hajar till:) Har en liten personlig kampanj på gång nämligen, märker att jag ofta tänker fina saker om andra utan att säga ut det så jag har börjat försöka dela ut mer komplimanger helt enkelt:) Tycker vi kan behöva lite mer sånt i dessa tider. Ha det bra!

  • 21 februari, 2013 11:17

   Nämen tack, vilken bra kampanj du har! Den gjorde mig glad! 😀 Ska tänka på samma sak.

 2. vardagsparlor permalink
  21 februari, 2013 11:53

  Usch på den gubben ändå, kan verkligen göra en bra dag lite sämre. Många äldre människor har fördomar och kanske int alls vet vad det är frågan om, men man behöver int visa det sååå öppet. Man kan vara diskret och hålla sina tankar för sig själv
  Dom sju bara veta vilken superkvinna du är. Bara är full av beundran hur du hinner med dina handarbeten. Jag är äldre, med vuxna barn men får inte till det mer än till huvu.

 3. 22 februari, 2013 08:43

  Jag måste bara säga att ditt hår är supersnyggt!!! (Den där gubben var säkert nån gammal sur infödd Åbo-bo, som är ”kyttääjä” i sin trappuppgång och annanstans med). Kram.

  • 23 februari, 2013 01:46

   Tack! ^_^
   Ja, eller så trodde han kanske att jag ville nåt, det kanske lät som att jag harklade mig. Idiot-tics, det är deras fel, inte nån annans egentligen. ^_^

 4. 24 februari, 2013 12:37

  Hej, tack själv för det fina lunchssällskapet! Det var faktiskt urskönt att sitta och snarvla och få vettig input om allt möjligt 🙂 Och banne mig vad du var snygg med det nya håret alltså! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: