Hoppa till innehåll

Förändring

20 februari, 2013

Dags för förändring, små eller stora!  Nu ska här levas liv! Idag hade vi ett postivt, uppryckande samtal med dagis om William och hans bråkfasoner. Det var intresssant och givande, det gav mig mersmak och nya idéer för förändring.

Medan jag var i förändringstagen gick jag in till en frisörsalong mitt i stan, Avantgarde. De har haft ett evenemang tidigare i år, som jag gärna hade velat var med om och verkar lite trendiga (plus att de använder produkter som inte testats på djur!). De hade en egen Konstens natt, där vem som helst fick komma in och klippa/färga håret gratis under den natten, men man måste gå med på att vara modell. Coolt!

Vilken lyx att få hårbottenmassage och schampo som doftar gröna äpplen och ha någon som kammar och kammar och borstar ens hår! Det var nästan så jag tyckte jag tog upp för mycket av deras tid, men de verkade ha en skön och avslappnad stämning där.

mamahaair_6

Jag fick en Star Trek-frilla i en timme och kom ut med världens rödaste och ljuvligaste hår! Det är faktiskt lite mörkbrunt undertill också, men det syns inte så bra när jag har mörka kläder under. Det var faktiskt inte jag som bestämde färgen, utan min frisör. Hon frågade mig om jag vågade ändra så att det syntes och jag svarade ett klart ja och tillade att jag kom dit med ett öppet sinne. Fast det röda är svårt att fota, det är nästan lite mindre lysande i verkligenheten, men hur som helst älskar jag det! Det är jag för sju år sedan, men med en massa nya erfarenheter i bagaget!

maamahait6

Är du riktigt säker på att du vill klippa på sidan? frågade hon som friserade mig för tredje gången. Egentligen borde jag ha frågat henne om HON var redo, för hon tyckte det var så jobbigt att klippa bort långt hår! Men va tusan, det växer ju ut och det här är jag på pricken! Jag hade velat ha ännu kortare hår på sidan, men det kan man ju fixa själv, när jag har ett så bra utgångsläge. Och där växer det ju synbart snabbast. Älska sidecut/sivusiili! 😀 😀

bowwow1

Och ju mer jag ser på den här bilden, desto mer tycker jag att jag liknar syrran, som har så intensivrött och ofta plattat, och så snyggt hår! Nåja, jag är inte 17 och det är väl bra det, men jag är gärna lik dig, Jennie!

ensanjagintetrodde
Och som kronan på verkat har jag anmält mig till halvmaran. Iiik! Jodå, det måste gå bra. Jag ska ta mig runt, det ska gå!

 

Annons
6 kommentarer leave one →
 1. vardagsparlor permalink
  21 februari, 2013 09:23

  Vad fin du är och vad modig. Passar dig perfekt 🙂

 2. 21 februari, 2013 03:21

  Meen så himla snyggt det blev!! Jättefin färg, den skulle jag också vilja ha 🙂

 3. 21 februari, 2013 08:34

  Vad SNYGGT hår!
  Och grattis till första halvmaran..jag garanterar dig, det kommer att bli fler 🙂

  • 21 februari, 2013 09:26

   TACK! Du får gratta mig efteråt, när jag genomfört den. ^_^ Nåja, jag har inte lika höga krav på mig att springa så fort, men visste vore det skoj att orka kuta hela vägen.

 4. 21 februari, 2013 10:23

  Hurja snyggt! Jag skulle också vilja ha sidecut, men jag har så oerhört tunt babyfjunhår så det blir inget kvar om jag klipper en sådan 😦

 5. 23 februari, 2013 08:30

  Vad snyggt håret blev. Sidecuten tycker jag skapade mer liv åt frisyren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: