Hoppa till innehåll

Söndagslunket

27 januari, 2013

jouksukoulu_ish2

Tack söndag för att du kom. Det är skönt med helg, men ibland lika skönt när det äntligen blir vardag. Magsjukan har vi hittills undvikit, men Isaac hade feber och Milja snorar som en tok. Lilla småttingar, fart har de ändå! Idag har jag sprungit i isregn. Eller vad tusan var det? Det var bara runt fem minusgrader, men det blåste ner små vattendroppar som förstås frös på en gång. Jag konstaterade också att det gäller att inte ha för stora krav på sig, när jag hörde de som sprang bakom mig i ledet prata om vilka halvmaraton eller maraton de har eller ska springa eller önskar springa. Vad är mitt mål? Tja, hmm, springa för att må bra och röra på mig?

miljuxen_tyger
Vi har hunnit stöka hos farmor och farfar…broderna_3… och se en massa ”Bissten-biilen”. Det eller Thomas Tåget är hårdvaluta. Milja är inte alls lika intresserad av dessa bilar, även om hon leker lite med dem ibland, men mest vill hon ta dem av sin tvillingbror för att retas lite.

Ibland händer det också att Milja gråter och Isaac säger: ”Miija gååter”, varpå han tittar på mig. Sen går han förebrående mot syrran och det har hänt att han strykt henne på håret och sagt ”Ingen faaja, ingen faaja, mamma!” när jag varit med. Visst är de söta och visst vill man ta vara på alla småbarnsår, men jag är sååå glad att det är måndag och dagisdag imorron ändå. Hoppas alla får vara friska, annars klättrar vi snart på väggarna här.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: