Hoppa till innehåll

Sista

31 december, 2012

Det tog mycket längre tid, det här med årskrönikan, än jag trodde. 😀

Jag måste bara sätta in dagens bilder också, sa bloggaholicen (som strax ska inta spikmattan och gå upp med tre barn imorron).
litenbillekIsaac leker gärna för sig själv just nu om han får. Han vårdar och bär och bär sina bilar eller nappar eller små pryttlar i famnen. Och va arg han blir när han inte får med alla saker! Idag gjorde han samma sak med docksakerna från dockskåpet hos fammo. Han plockade länge och stillsamt med dem.

skojkojlek1Fast han ville vara med när det byggdes koja också! Det ville alla.

gottnytt1

Och ligga som en säck på pappa, när han tränar armhävningar. Den lille, envise korven Isaac Ris. Han kommer säkert att tro att han heter Ris också, bara för att William hittat på det, men det passar liksom så bra. ”Hör du lilla Isaac Ris, kom nu”… osv. ^_^

gottnytt_utansno

 

Dagens dislike!
VART tar snön vägen? Iiik iik! Inget mörker nu tack! Det regnar och har utlovats plusgrader fem dar framåt. Nej, nej, mera vinter!

 

gottnyttnyfiketar… och till slut, innan det nya året börjar, vill vi önskar er ett SUPERGOTT nyår med många nya äventyr! För vår del innebär det att twinsen ska få ett rum nästa år, att jag ska på praktik med skolan (redan i mars! Spännande!) och att jag ska börja med löpskolan i januari. Mika ska springa maran i Stockholm i juni och vi hoppas på ett mycket varmare år i år! Tjolahopp! Tack alla ni som följer våra vardagsglimtar. Det är små för mänskligheten, men stora steg för den lilla människan – och för oss. Mera lycka, mindre öl, varm sommar och mycket kramar – gott nytt år!

 

Annons
4 kommentarer leave one →
 1. Fammo permalink
  31 december, 2012 10:07

  Och i slutet av sommaren skall William börja förskolan; vilket år ni har framför er och vi är så glada att få vara del av det!

  • 31 december, 2012 10:39

   Ja tänk, vår stora kille! Det blir en alldeles ny utmaning, när vi ska in till city plötsligt. 🙂 Tack, vi är så glada att ni är det! ❤

 2. JessicaB permalink
  31 december, 2012 01:23

  Gott nytt år till er med! Fart och fläkt, ni är så härliga att följa 🙂 Jag kom att tänka på IsaGris i buu-klubben när jag läste IsaacRis 😀

  • 1 januari, 2013 06:35

   Aj jaa! Där ser man hur mycket jag inte vet om Buu-klubben. Vi ser mest på Barnkanalen. Gott nytt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: