Hoppa till innehåll

121212

12 december, 2012
tags:

Det här är den mörkaste veckan på hela året. Efter den blir det bara ljusare. ^_^

För att vara en mörk vecka, är det en rätt trevlig sådan. Ikväll har vi konsert med kören på Wilénska servicehemmet och därefter en liten julfest. Det blir nog första gången jag firat julfest på ett åldringshem (med tanke på att jag inte jobbat på nåt sådant heller), jag ser fram emot det! Vi är ju dessutom hemmets kulturfaddrar, vilket innebär att vi kommer med sång och musik minst en gång om året.

koekoet121212
Det har blivit lite jul i köket också, även om jag inte är säker på att ljusstaken får vara ifred. Dessutom måste jag ha reservlampor till den! De nya, vita gardinerna anlände från Ellos. Pris: 27 euro för två gånger 120 cm. Inga träpinnar ingick i det priset. Det blev förvånansvärt ljus i köket med vita gardiner, härligt!

ljusljusMina restgarn fick flytta ur sin vas, och i den står nu vita kvistar. Eftersom vasen var för stor satte jag i ”stenar” i form av ett par favorithärvor.

littlestar2

Twinsen var mycket intresserade av det här ”ääjtat” som jag petade upp igår.

ggrt5

Och medan jag satte upp saker och plockade undan, drog de fram och hällde ut saker. För om man ska ha en låda som båt, måste man rymmas i den! Isaac sätter sig ovanpå leksaker, men Milja, prinsessan på ärten, vill absolut inte sitta obekvämt.

moerjt

Det är ”möijkt” när man för och mörkt när man hämtar barnen. Igår var det dessutom en massa mer snö än vanligt och blåsigt. Eftersom det brukar vara lite problematiskt att styra upp alla tre ungar, när man ska gå från parkeringsplatsen, tog jag pulkan. Det enda problemet var att Isaac blev supersur när vi skulle gå in!

Jag passade på att utnyttja KappAhls erbjudande om att köpa tre barnplagg och få det billigaste gratis. Bröderna fick varsin Blixtentröja, men bara Isaac fick byxor. Och dessutom fick Isaac ett större paket i dagisjulkalendern. Nu börjar det på riktigt, det som inte tidigare har märkts så tydligt, eftersom twinsen har varit så små. Syskonrivaliteten, millimeterrättvisan. Jag har lovat att jultomten ska hämta ett par Blixten-byxor åt storebror också, men vid det laget (julafton) tror jag faktiskt han har glömt bort byxgrejen.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: