Hoppa till innehåll

Dagens

30 november, 2012


lumipyry

Dagens väder:
Snö, snö, och mera snö i drivor. Härligt, men hemskt väglag. Twinsen var förtjusta och lite förbryllade. Isaac ville gå i snön massor, massor. Men huu, va kallt det blåser. Jag älskar snön, men ogillar de där elavbrotten och en massa sena tåg som folk måste dras med.

legostarwarscal

Dagens Om jag vore:
Om jag vore liten igen. Åååh, sånt här skulle jag ha älskat.

lyxfrukostenDagens lyxfrukost:
Stockmanns julte och rågmacka. Hej fredag!

popluren

Dagens pryl:
Alltså vänta nu. Det är en lur man ska plugga i sin mobiltelefon. Känns inte det lite motsägelsefullt?

Annons
3 kommentarer leave one →
 1. 1 december, 2012 12:50

  Känns lite som kaka på kaka att plugga in luren i luren…

 2. 3 december, 2012 12:23

  Haha..samma funderade jag när jag såg den i …Stockas katalog, tror jag det var. Alltså va?! En stor lur. När ska man använda den? Hemma eller ska man släpa den i väskan och plugga i den när man tar ett samtal?

  • 4 december, 2012 08:29

   Ja alltså, va?! 😀 Jag vet inte heller. Det ska väl minska strålningen och vara retrocoolt på nåt sätt, men jag fattar inte!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: